Јас предлагам и места да правиме, на пример вака во после победникот кога ќе се каже во спојлер да се напише, на пр. Спојлер 1. Победникот 2. ЛитлФејри 3. Нејм 4. Дала 5. Мермаид 6. Јас итд. Ме разбирате? Па ако се согласувате сите ос следната рунда, да почнеме така. За да знаеме колку ни чини мејкапот, колку не ни чини, ОК?
А јас мислам дека треба да не чекаме толку многу за победник, ако победникот не со појави за неколку часа, доаѓа друг, зашто, вака мислам многу ја кочиме играта. Ајде нејм, каде си??
па имаше таква Спојлер Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт Шминка за на свадба Шминка за на факултет Шминка за сценски настап Диско шминка од 60-те, 70-те и 80-те шминка во стил на kim kardashian шминка за табло шминка за карневал шминка за лето
Најпрво фала ти Umbrella22 За рангувањето на победниците, сеедно, како сакате иако мислам дека нема потреба.. За бирањето на нов победник бидејќи се кочела играта? Молам??? Полека девојќи, каде толку брзате? Извинете, јас не спијам пред компјутер будејќи се после секое ново мислење, имам живот. Тука сум, полека, ќе пишам... Стварно мислам..... За тема..невестинска шминка..имавме тема за шминка за свадба ама тоа како гости...а ова како да сме ние невестите повелете
А ај бидејќи чекавме денес цел ден за нова тема, ако новата победничка не дојде за 3-4 саати да објави нова тема, старата победничка да објави нов победник Мислам ме сваќате што сакам да кажам.
Спичлес -.- Да бирам победник да не се буните пак И победникот ееееее Спојлер Никој Мала шала Спојлер Umbrella22 Честитки The-girl1 ќе беше победник да не беше тоа околу косата
Пак јас Фала Нејм Следната тема е.... Шминка во стилот на Лејди Гага братучед ми што вели таа ударената Спојлер Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт Шминка за на свадба Шминка за на факултет Шминка за сценски настап Диско шминка од 60-те, 70-те и 80-те шминка во стил на kim kardashian шминка за табло шминка за карневал шминка за лето