Еве малку инспирација од мене, спојлер за поголема слика Спојлер Чекај, освен победник треба да се одбере и второ и трето место? Каде го пишува тоа, никаде не го прочитав? А и претходно во темава се одбирал само победник, не и второ и трето место. Ениуејс, уште 1-2 слики и ќе прогласам победник. И луѓе, дај да не минеме по 10 теми дневно, нова тема секој саат? Па не се сите вклучени по цел ден на Фемина, треба време за да се седне и да се направи look. Јас мислам дека е добра идеја на 10 слики да се одбира победник, ќе има доволно време, а и повеќе избор за победник.
Ако не си видела, пред неколку теми јас тоа го спомнав, и повеќето се согласија на тоа, значи ќе рангираме..Ако пак тебе ти е тешко, не рангирај! Се надевам дека не ме разбра погрешно и дека ова нема да пречи за да пречи ако треба да победам.. Мислам.. бидејќи вака се искарав, па да речеш, не ја ставам да победи..
Хаха не бе Добро е што ми кажа, оти јас ја немам прочитано цела тема, а девојките што беа пред мене не рангираа, затоа прашав Сеедно, од сега рангираме
Океј, еве ја ранг-листата Трето место - Mermaid90 Второ место - tessie Спојлер Прво место - Divinebutterfly
Е добро де. Што ако не се рангира...? Евее можеби заборавиле....Еве ти рангирај ако сакаш.. Евее ја мојаатаа..
а што е темата овојпат(за на шопиг, излегување...)??? извинете за офф сакам и јас да се вклучм , да шминкам
Ооо,па јас сега гледам Благодарам Oxymoron Eпа вака,бидејќи веќе почнале гледам со теми за Валентин,наредната шминка нека е Шминка за денот на вљубените Па,чекам 10 слики и ќе прогласам победник (мислам дека 10 се ок,бидејќи постирате доста шминки) Еве ги минатите: Спојлер Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт Шминка за на свадба Шминка за на факултет Шминка за сценски настап Диско шминка од 60-те, 70-те и 80-те шминка во стил на kim kardashian шминка за табло шминка за карневал шминка за лето шминка во стилот на Мерлин Монро шминка за на рок концерт