Па,мило ми е што се вклучивте во темата,значи веќе можам да изберам шминка Ми се допаднаа повеќето,се мислев повеќе време но еве избрав Можеби би биле нежни за Валентин или па заводливи ѓаволици (можеби и двете),затоа ми се допаѓаат вашите шминки Јас ќе ги рангирам вака: Трето место :barbie28 Второ место: Bonie Прво место: tea4e Честитки и браво!
Закасни малце Теси ама убава е иначе Ми личи многу на Лејла од онај филмот Завет Ајде за наредната тема. (можеби треба да оставаме повеќе време за избирање,м? )
две минути сум закаснила... дур ја најдам, дур ја прикачам и толку не сум ни видела Пак ќе шминкаме, не е на одмет
Ауу фала ти многу... Закаснав ,се извинувам многу,па еве нова тема: Шминка за на red carpet. Се надевам дека ќе ви се допадне..
tea4e таква тема за доделување на оскари црвен тепих Еве ги минатите: СКРИЕН ТЕКСТ: СОКРИЈ Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт Шминка за на свадба Шминка за на факултет Шминка за сценски настап Диско шминка од 60-те, 70-те и 80-те шминка во стил на kim kardashian шминка за табло шминка за карневал шминка за лето шминка во стилот на Мерлин Монро шминка за на рок концерт Divinebutterfly 634012822 Мислења: 1992 Зачленет: 17 Јул 2011, 15:10 Локација: Во пештерата
^^Извинете не видов... Еве нова тема: Бандини шминка. Минати теми: Спојлер Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт Шминка за на свадба Шминка за на факултет Шминка за сценски настап Диско шминка од 60-те, 70-те и 80-те шминка во стил на kim kardashian шминка за табло шминка за карневал шминка за лето шминка во стилот на Мерлин Монро шминка за на рок концерт шминка за св.Валентин