Наредна тема нека биде шминка инспирирана од некое знаме. Не заборавајте да напоменете чие е знамето. Пример, Јапонија: Спојлер Претходни теми: Спојлер Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт Шминка за на свадба Шминка за на факултет Шминка за сценски настап Диско шминка од 60-те, 70-те и 80-те Шминка во стил на Kim Kardashian Шминка за табло Шминка за карневал Шминка за лето Шминка во стилот на Мерлин Монро Rock Chick Шминка за Св. Валентин Бандини шминка Шминка за црнкиња Шминка инспирирана од 1920 год. Pop of color Шминка за на театар Шминка за постара жена Шминка инспирирана од знаме
еве ја истата слика од пред некој час,ми ја снемала онаа па морав повторно да ја прикачам се работеше за нашето знаме
Полека девојче, десетата слика беше поставена пред дваесетина минути, а првата слика (на Mermaid90) повеќе не ја покажува, а без неа се 9. Како и да е, ќе прогласам победник, претпоставувам дека повеќето се нестрпливи. Трето место - Bonie (секоја чест за креативноста, никогаш не би ми текнало вака да ги ставам боите ) Второ место - barbie28 Спојлер Прво место - k.i.m Честитки и повели одбери тема! ЕДИТ: Mermaid да знаеш дека ја имав и твојата слика предвид во изборот, а и да не ја поставеше, ја запаметив
Јееееесссс Благодарам Наредна шминка нека биде Barbie style. Значи шминка во стил на Барби, сетете се како ни биле шминкани барбиките кога бевме малечки Повелете П.С Имајте трпение за прогласување на победникот, ако не сум во моментот тука, ќе објавам штом се вклучам, нормално. Претходни теми: Спојлер Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт Шминка за на свадба Шминка за на факултет Шминка за сценски настап Диско шминка од 60-те, 70-те и 80-те Шминка во стил на Kim Kardashian Шминка за табло Шминка за карневал Шминка за лето Шминка во стилот на Мерлин Монро Rock Chick Шминка за Св. Валентин Бандини шминка Шминка за црнкиња Шминка инспирирана од 1920 год. Pop of color Шминка за на театар Шминка за постара жена Шминка инспирирана од знаме Барби шминка
^ Очигледно јас во пишувањето сум ја испуштила, се извинувам. Ја чекаме Ким со нова тема, па на списокот може да се допише како да поминала за да нема збунки. Инаку ретко се вклучувам да видам што се случува во темата. Прво затоа што немам време, а понекогаш и ме мрзи да шминкам, а жал ми е кога ќе испуштам некоја интересна идеја за шминка.