Јас ги проверив темите од листата, не знаев дека ја имало веќе, не бев тогаш активна Епа ајде секако ја ставив во претходни теми, нека си стои за да не дојде до збунки понатаму. Еве гледам имало тема и за Лејди Гага, но не е напишана, ќе ја внесам и неа. Нова тема: Замислете некоја селебрити и нашминкате ја по нејзината препознатливост. Пример: Ријана, Кети Пери, Бијонсе итн. Вие изберете која, а победник ќе биде таа која ќе биде најблиску до оригиналот според изгледот. Напишете и која е да не не ја препознае некој Се надевам овојпат не се повторувам Едит: Ако имате некоја таква слика од претходните теми, не објавувајте ја повторно истата Претходни теми: Спојлер Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт Шминка за на свадба Шминка за на факултет Шминка за сценски настап Диско шминка од 60-те, 70-те и 80-те Шминка во стил на Kim Kardashian Шминка за табло Шминка за карневал Шминка за лето Шминка во стилот на Мерлин Монро Rock Chick Шминка за Св. Валентин Бандини шминка Шминка за црнкиња Шминка инспирирана од 1920 год. Pop of color Шминка за на театар Шминка за постара жена Шминка инспирирана од знаме Барби шминка Шминка инспирирана од Лејди Гага Шминка инспирирана од некоја селебрити
Девојки, прекрасни ми сте сите во оваа тема, најискрено, навистина не можам да се одлучам, сите би ве рангирала во првиве места, нема некоја што не ми се допадна, ама ајде бидејќи мора, еве ќе ги издвојам: Трето место: Lella - Ми се допаѓа многу, супер си ја доловила сличноста. Второ место: Oxymoron - Прекрасно, шминката е речиси идентична и преубава. Прво место: Спојлер Agrona - Честитки Си го погодила и моделот, баш личи на Луси Лу целокупниот изглед, браво, повели со следна тема
Лелеее стварно добри шминки имаме овајпат ,тешко на Кими Хахахах јас таман пишев,не ми беше рефреширано,во меѓувреме таа прогласила. И честитки Агрона
Ооооо ТИ БЛАГОДАРАМ ПРЕМНОГУ k.i.m на оваа чест. Имаше доста добра конкуренција дефинитивно. Девојки, сите сте ми за едно гооолемо БРАВО и заслужувате пофалби за креативноста. Епа вака, следна тема нека биде: Шминка во стилот на pin up girl СРЕЌНО НА СИТЕ Спојлер На пример вака нешто Спојлер Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт Шминка за на свадба Шминка за на факултет Шминка за сценски настап Диско шминка од 60-те, 70-те и 80-те Шминка во стил на Kim Kardashian Шминка за табло Шминка за карневал Шминка за лето Шминка во стилот на Мерлин Монро Rock Chick Шминка за Св. Валентин Бандини шминка Шминка за црнкиња Шминка инспирирана од 1920 год. Pop of color Шминка за на театар Шминка за постара жена Шминка инспирирана од знаме Барби шминка Шминка инспирирана од Лејди Гага Шминка инспирирана од некоја селебрити Шминка во стилот на pin up girl