Прво место Оксиморон. Второ место Инаааа12. Трето место Мрмејд20. Пофалби и за другите, густо беше Инаку морам да ви кажам, една од моделкиве многу ми личи на Гулабица.
хахахахаххахахаха алал нека ти е ме насмеа Рече на Вале гулабица. Не ќе да е мојата вамп цурица хихихихихихихихихих хехехехехе
долго време ве следам девојки во темава но поради една причина не коментирам се исти девојки се победници незнам зошто така правите на пример има многу поубави нашминкани девојки од победнициве а вие се истите ги иставате без разлика дали е убаво нашминкана или не незнам зошто правите вака
Не ја следам темава, ама ако била претходно Оксиморон, тогаш победник нека биде Инаааа12, за да не се лутите. А за Гулабица, не конкретно од овој круг на шминкање туку општо, нели има околу 5-6 модели, едната од нив многу личи на Гулабица, таа што ја шминкале Оксиморон и Мрмејд, за таа зборам
Благодарам Nymeria . Следна тема нека биде шминкање за на концерт Спојлер Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт Шминка за на свадба Шминка за на факултет Шминка за сценски настап Диско шминка од 60-те, 70-те и 80-те Шминка во стил на Kim Kardashian Шминка за табло Шминка за карневал Шминка за лето Шминка во стилот на Мерлин Монро Rock Chick Шминка за Св. Валентин Бандини шминка Шминка за црнкиња Шминка инспирирана од 1920 год. Pop of color Шминка за на театар Шминка за постара жена Шминка инспирирана од знаме Барби шминка Шминка инспирирана од Лејди Гага Шминка инспирирана од некоја селебрити Шминка во стилот на pin up girl Шминка за на крштевка
победник се избира според вкусот на девојката што ја поставила темата. Nymeria Неможеш така оддеднаш да смениш победник,ако на тебе ти се допаѓа оксиморон таа и ке си биде победник. Темата нека си тече според досегашното играње!
Aј не се правете мали деца, се предомисли девојката и ете кажана е нова тема, јас веќе шминкам Готово
Ако е темата шминкање за концерт...каков концерт? Многу е општо.. рок концерт, класичен концерт, ово оно, вамте тамте... Инаку и јас мислам дека чим на Нимерија и се допаднала највеќе девојката на Оксиморон, таа треба и да си биде победник. Чекаме на вашата одлука Известете не наскоро. Спојлер
Лееле девојки, игра е, не е во прашање вашето достоинство аман, што е важно кој ја поставува темата и кој ќе победи, шминкањето секако е најинтересно, затоа шминкајте и ќутете
Ајде или Ина нека каже за каков концерт да шминкаме или Оксиморон нека каже тема, да не кочиме, не чекаат моделките да ги шминкаме :geek:
Се извинувам на оф топик, ама едно прашање за правилата на играва. Мора од овие готовиве модели да шминкаме или дозволено е и да си направиме upload на наш модел?
^^^ Како што кажав и во претходните страници, јас мислам дека поферски би било да земаме модели од страната, т.е. Тааз.
^ Океј Еве ја мојата. Според мене за каков концерт и да се работи, нема потреба од многу јака шминка.