I.love.your.lips вие со к.и.м да не сте во договор само во круг се вртите се победите се зафкавам можеби ви е случајно но немојте вака една по друга некој нешто лошо кје помисли како на пример Flower 25 што ни пиша иначе евеја ја мојата типка
Незнаев,ќе ја преправам,само не ме тепајте Еве,ќе се редактирам,еве со модел од Taaz.Шминката пак е таква.
Да, се договоривме Значи штом една победи, следниот пат нема шанси да победи само зашто претходно била победник? Логикава... Не знам зошто ви смета ова, ако не да создадеме ново правило да не смее еден член да биде победник повеќе од еднаш дури не победат сите. Еве, да не си речите едни исти се вртат (или дека се договараме) ќе објаснам за сите што мислам и зошто победила таа што сум ја прогласила: Спојлер Mermaid90 - Ми се допаѓа Bonie - Некако ми се измешани боиве, дречливо ми е малку како за фотосесија. erica - Ми се допаѓа, но можело моливчето помалку да се познава на долниот дел, се двои некако од нежната шминка Speechless - Ми се допаѓа oneday - Нема да коментирам поради моделот што не е од тааз barbie28 - Одлично е, само во очите некако многу синило, да и ја оставеше кафеава бојата на очите ќе беше топ, сино на сино не одговара некако. Agrona - Супер, нема утка кај тебе, убава игра со бои, косата би можела подолга (ова дека јас сум љубител на долги коси ) ама шминката во прв план нели. the-girl1 - Не ми се допаѓа само црвената сенка. nati44 - Премногу бои некако, повеќе за runway откако за фотосесија. gentle.girl - Убава шминка, но пренежна за пред фотоапарат. l0vE...-love - Го мислам истото како за џентл.грл Divinebutterfly - Ми се допаѓа, само долу под окото да било со потемна боја би било подобро, зашто има и светкав сјај, со блицот многу ќе биде girl.9 - Убава замисла,единствена замерка темно сина сенка со темно зелени очи не ми оди. Според тоа: Трето место: Спојлер barbie28 Второ место: Спојлер Го делат Mermaid90 и Speechless (не можев да се одлучам ) Прво место: Спојлер Agrona Честитам
Кимче ти благодарам душо Уф темичка треба да кажам м? Епа вака сега, ми текна една идеја. Дали може да си одберете по една celebrity личност дали модел, манекенка, пејачка, актерка... што било, да одберете слика на која е без шминка, а потоа да ја нашминкате во ваш стил како сакате. Пример вие да сте и на таа познта личност личен стилист, шминкерка (како сакате) како би ја нашминкале за некој настан. И да ја ставите сликате како била пред тоа и потоа откако сте ја нашминкале. Дали се согласувате ??? Ако не, ќе кажам друга тема нема проблем (ќе ми текне). Претходни теми Спојлер Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт Шминка за на свадба Шминка за на факултет Шминка за сценски настап Диско шминка од 60-те, 70-те и 80-те Шминка во стил на Kim Kardashian Шминка за табло Шминка за карневал Шминка за лето Шминка во стилот на Мерлин Монро Rock Chick Шминка за Св. Валентин Бандини шминка Шминка за црнкиња Шминка инспирирана од 1920 год. Pop of color Шминка за на театар Шминка за постара жена Шминка инспирирана од знаме Барби шминка Шминка инспирирана од Лејди Гага Шминка инспирирана од некоја селебрити Шминка во стилот на pin up girl Шминка за на крштевка Шминка за концерт Шминка во стил на Меган Фокс Нападна шминка Шминка во стил на Let'stalkFashion Шминка за фотосесија celebrity шминка (слободен стил на шминкање) Еве пример јас нашминкав
Се согласувам со мислењето на ким и 1 потсетување дека ова ми беше 1 победа тоа не го казувам за да се истакнам туку да видиш дека не постои круг.Сега гледаш намерно не коментирав и онака ким не мозе сама да се избира па да ме чека. И онака имаме сега нов победник Агрона, а второ мислев дека ќе се создадат вакви оффтопици заради мојот избор и те советувам да ја прелисташ од 1стр. темава. Мх и не ми оди математика а посебно не геометрија. Поздрав