Ајде шминка за на кафе Иначе мислам и дека треба да ги пишуваме и темите кој што веќе поминале зошто пред да ја ставам темава морав да ги вртам сите страници наназад за да не дојде до повторување.
кажете ми дали ке се вратиме на стариот начин на игра,т.е. кој ја поставил темата тој бира победник? или ке има гласање? Според мене е подобро на стариот начин
Добро сега ?! Кој кажува кој е победникот ? Или ќе се гласа? Не разбирам тоталка се збунив сега. И јас мислам на стариот начин е поубаво се поставуваат 5 "нашминкани девојки" и таа девојка што претходно победила што ја дала темата, таа бира и победник. Може така ?
Дефинитивно е подобро на стариот начин,вака ништо не правиме sweetgirl92 треба да каже кој е победник,бидејки таа ја постави темата ,ајде чекаме
грава не оди најдобро нели треба тој сто поставува тема да каже победник а наредниот тема..??.. па јаде деее!!.....
Малку ги измешавме работите,ајде ке кажам тема,па од сега натаму да се оправиме и да си тераме како што си е редот. Тема е како би се нашминкале кога би оделе на интервју за работа