Се извинувам девојќи што не ви ја поставив темата навреме но и мојава ќе беше нешто слична не за интервју туку како би се нашминкале за деловна вечера Јас и за едното и за другото вака би се нашминкала
Бидејќи на работоа се оди малку поприбрано и се носи дневна шминка, а не шминка како за навечер па еве од мене нешто. 1. За деловна вечер 2.Интервју за на работа
победник е .......................................................................Agrona Честитки! И сега ти треба да ни поставиш тема
Фала Mermaid90 на оваа чест. Епа вака, ајде нека биде темата: Одење на индиска забава (Indian Makeup) Let's go !!!
Со напомена дека во очите би одела малку поекстремно и невообичаено со оглед на приликата ама не најдов таков вид во опции и карминот ќе е темно црвен ама и таков не најдов, a се' испробав
Mermaid90 убаво осмислена што си одбрала девојка со потемен тен, но премнгогу темни нијанси има на очите. Индиките во принцип користат посветли и посвежи бои. OmniaVanitas девојката што си ја одбрала е убава, сенката на очите т.е зелената боја ми се допаѓа многу си го уловила тој индиски стил на шминка, исто така и карминот, но не ми се допаѓа руменилото не ми одговара некако. Според мене си требало да и ставиш бронзено руменило потемно некое, и секако уште некоја фризурка би дошло добро. Dala убаво е, но ова повеќе ми е вечерна шминка (барем мене така ми изгледа, може грешам). girl-miri прекрасно си го доловила тој индиски стил на шминка. Немам замерка освен за руменилото можело да го направиш малку потемно со потемни нијанси. tessie преубаво направено. Немам замерки никакви ете тоа е тоа што се бара. Пааааааа сега вака бидејќи не можев да се одлучам помеѓу tessie и girl-miri и двете ќе ги прогласам за победници и може да си одберат двете теми да си постават и двете, а вие да се одлучите на која тема ќе шминкате, а потоа tessie и girl-miri во ЛП нека се договорат за победникот. Ако се сложувате така ОК. Ако не ќе мора да гласам само за една.
ете ти две победниЧки браво за нас бас не бивало за индија за мене нема проблем која од нас ке биде победниЧка,сепак тесие нека писе и ке се договориме и двете,ако сака она може да постави тема нема замерки
прво, фала за комплиментите и честитки и до мири второ, мислам дека кога експериментираме со нови начини на гласање темава се праи каша-попара трето, ако се реши со гласање и договарање сепак, победата и' ја препуштам на girl-miri не ми е проблем, па се надевам ќе имам повеќе среќа следниот пат. И четврто, доколку се одлучите за мене, инспирирана од претходната тема која беше поврзана со повпечатлива шминка, мојата тема ќе биде „geisha inspired makeup“ па може да направиме во овој круг да се ставаат по две слики, секоја за една од темите. Поздрав свима
Супер ајде еве tessie кажа тема „geisha makeup“ ајде и girl-miri може да кажеш и ти тема и сите по две слики ќе поставиме и после ќе се договорите меѓусебе двете и ќе изгласате победник. Мислам не е комплицирано нели?