tessie ти благодарам Па еве нова тема од мене: шминка во стилот на стариот Холивуд (може да се зема во предвид од 60тите, 70тите, 80тите години).
Хомеалоун прочитај го воведот на темата леле овде за холивуд во 70те се барало јас онака за девојка во 70тите ставив обично ама ај нека биде сега ми е мака да преправам
Еве нешто и од мене, но ова само онака. Нема да се гласам самата Ајде уште две-три слики ставајте да прогласам победник.
Пред се сакам да кажам дека сите убаво сте ги направиле девојките т.е сте ги нашминкале. Но, темата беше шминка во стилот на стариот Холивуд. Mermaid90 прекрасно го уловила тој хипи стил, homealone малку избегала од темата hrcace исто добро го уловила хипи стилот, Speechless браво убаво си го доловила тој гламур од стариот холивуд, girl-miri нежно убаво нашминкано помеѓу хипи стилот и гламурот, а tessie прееекрасно го доловила тој шмек на гламурот на стариот холивуд. Оф тешка одлука И драги мои победниииик ееееееееееееееееееееееееееееее......... Спојлер tessi ЧЕСТИТКИ
Фала милааа следна тема, шминка во готски стил баш одговара тмурново време за инспирација. Ајмо женски, на шминкање!