Неможев да се одлучам помеѓу првото и второто место, двете се предобри прво место Спојлер xoxolea второ место Спојлер Dala трето место Спојлер HoneyAxl Доколку Спојлер хохоlea не каже тема, тогаш нека каже Спојлер Dala
Фалааа многуу Затоа што сум нова на форумов и не знам како иде се тоа,еве како за прва победа,ќе ја частам Дала,таа нека ја избере темата
Бидејќи победничката не сака да каже тема,а Дала ја нема,нека каже HoneyAxl бидејќи е 3-то место...!? Да не ја кочиме играва.
Ми текна една тема,незнам дали ќе ја прифатат Шминка со бои од вашето омилено кафе И ајде да ја продолжиме играва И јас ќе учествувам,само давам предлог
Епа ја ќе кажам чим они нејќат! И мене ми се шминка. Еве тема: Како би изгледале на свадбата на својот најдобар другар/другарка? Еве као ја би изгледала Без смешки, моЉим! Прво шмикање ми е.
Луѓеее јас само ќе пишувам тука или што!! Ајде некој барем нека пише или јас ќе одберам победник и тема!!!!!!
Штом ја нема победничката тогаш второпласираната нека прогласи победник и нека даде нова тема. Спојлер Доколку се согласувате .