На колку ќе бирате,на 10 или на 5? Спојлер И не ги заборавајте правилата,моделите треба да бидат само од Taaz,видете да не има друга таква тема пред да кажете нова...
Членката која ја поставила темата, ги дала тие правила, до сега сите ги почитувавме, така треба и да остане
Ја разгледав темава и некоја трета го поставила тоа правило. Го видов тоа кај 40тите страници негоре...
Ке може ли да се оди малку побрзо со темава ???? Навистина многу заостануваме понекогаш со денови чекаме за нова тема еве бидејки девојката која што е прво место не кажа тема бидејки јас сум втора ДАЛИ ДА кажам тема и се надевам нема да ми замери за тоа.?
Бидејќи Винтер ја ставила темата, она кажала да се шминка на тааз ставила и линк од тааз и кажала после 5 комбинации да се објавува победник, и така правевме до сега, ама во последно време не се практикува баш ова, затоа јас и Дала пишавме да играме како што си игравме по старо Не си ме сфатила нај очигледно Ај да не расправаме да не полниме оф-топици туку да шминкаме
но поради тоа што каснам со темава ќе се приклучам на црно=белата комбинација Спојлер а да биде темата како за средба со дечко ви поосле долг момент
Бидејки веке се 5 ке изберам побетник 3.место Спојлер SunnyGirl2 2.место Спојлер Anne15 и 1 место е Спојлер Mosquiita
доколку победникот нема тема.. ќе предложам јас..па : Шминка доколку сте во црвен фустан ако не нека си напише победникот