Многу лошо ја навредив неговата фамилија. Му изнакажав се што мислам за нив и тој знаејќи дека сепак е точно што кажав ги одбра нив
Епа супер, сега нека си седи со нив, чим нив ги одбрал, што сега се предомислува? Или може знае дека друга нема да го трпи и него и неговите..
Ми рече ,, те сакам, ама сега не сакам да сум во врска ( сакам да е... Други) '' бевме заедно 2г и така после 3 месеци ме бараше пак ова она незнам што. Пораки ме сонувал, честитање празници циркузи. Секако немаше шанси да му се смирувам си фатив друг дечко сега сопруг, и ми стасува порака монгу брзо сум си нашла друг бла бла само игнор и по некое време престана.
Na pijano ja zatrudniv I moram da se grizam za moeto dete, bla bla bla....Daj mi blagoslov. Najunikatna prichina za raskinuvanje. Da ti bide zensko I vaka Isto da I napravat- rekov. I zensko si dobi.A za drugoto neznam.
Убаво си постапила. И јас би така на твое место. Сега најверојатно се кае за постапката. Не го нашол тоа што го барал или не се задоволил како што треба и сега ,,вратио се Шиме" сака да прави.