Најбизарна причина за раскинување

Discussion in 'Разделби' started by Offspring, Sep 9, 2010.

1. Offspring

Offspring Форумски идол

aхахаахха леле, Wolf4е знам дека си постара и си замислувам во твоето време како типот седел до тебе и играл змија на телефонот :rofl:

Elinora likes this.
  2. Spidy

Spidy Форумски идол

"Абе маче, не е до тебе до мене е" хахахахха најјака причина што може некој да ја има :D една другарка му раскина на дечко од месец дена вака... Типот се расплака на лице место :D ама мушко срце не се дава, се скри со наочарите за сонце ;)

blackangel likes this.
  3. alisa222

alisa222 Истакнат член

Jас на првиот дечко му раскинав на многу смешен начин „мама не ми дава да се гледам со тебе„ хаха :D
    Oва мислам дека беше најглупавото раскинување во мојот живот ,ама дете :lol: со сум разбирала .
    После тоа се гледав со еден тип со ми беше многу досаден . Идевме само 2 недели и секој ден се гледавме. И една вечер бевме излезени во диско и одеднаш ми пукна филмот и си заминав дома , во тој момент дечкото не ме праша кај ке одам туку мислел дека ке идам во WC. После половина час откако приметил дека ме нема ми вртеше на моб.ама не му кревав и од тогаш најверојано си имал сватено дека несакам да се гледам со него и тука врската ми престана.
    А на мене еден дечко ми раскина вака ; „ Јас тебе премногу те сакам и знам дека на крај ке бидеме заедно ама сега мораме да праиме пауза :D :D :D Мислам дека ова нема смилса ...хахах

4. Keyt

Keyt Истакнат член

Добра тема :D имав 2 годишна врска првата година беше прекрасно,а втората СТРАШНО!!Пробував на секаков можен начин да му раскинам на типот,он не сакаше дури еднаш проба обид на самоубиство толку ми беше одвратен шо не сакав да го погледнам,а најлошото беше тоа шо ме следеше секаде.Седеше со мене во женско друштво боже им љубомореше дури и на моте другарки свашта.Тоа траеше се додека не се појави мојот вереник :) шо си го сакам најмногу на светов и ми го разубави животов,а најубавото е тоа шо ме научи шо е тоа љубов.

blond likes this.
  5. Keyt

Keyt Истакнат член

хахахахахахаха.........слично се случи и со мене :D Ехеее кога ме баци првиот дечко посакав да ме снема наеднаш :lol: толку ми беше гнасно уффф...И кога си отидов дома се молев да не го сретнам никогаш повеќе .... мислам дека таа слика никогаш нема да ја заборавам во мојот живот :D

amema likes this.
  6. Hipica

Hipica Форумски идол

Злато ,ти знаеш дека јас те сакам многу, ама јас не сум за тебе. Ти треба да си најдеш некој подобар, некој асолен дечко, треба да си го средиш убаво животот (на 16-17 години бе?! :^) ).
    |( |( |( |(
    Кого мислев дека љубам Господе?

7. kate21

kate21 Популарен член

Е па мене ми раскина првиот дечко ради тоа што сум била мала, а тој имаше 21,22 години :rofl: (сега се смеам ама тогаш :x )и тоа на најјак начин-излегуваме, се бакнуваме, и ми вика, ќе се видиме малку подоцна. По само еден час иде во истиот кафич, со една крофна за рака(постара од мене доста) и си поминува крај мене ко ништо да не било. Божееее, слом! Подоцна, кога јас „пораснав“, можев да имам секс, се претворив во друга женска, еве ти го пак. Да ми се лигуши дека се било во погрешно време тогаш :o И да, најглавното, истото му го направив тогаш јас нему, го заведив, го залапав пет-шест пати, и таман се занесе дека сум зрела да ме носи во кревет, па дома, јас си дојдов со мојов дечко сегашен, тогаш само другар(па така и почнавме некако :D )па следуваа плачки, молење, бесење, колнење. Боже која педерска фаца, едвај се ожена сега, а на список ги броеше типов :puke: Не е бизарна, ама е смешна причинава :rofl: Мене барем ми е сега :rofl:

mims-89 likes this.
  8. rozeta-duskovska

rozeta-duskovska Истакнат член

Epa vaka odev so edno momce nekade 3 nedeli vo kio se vidovme 3 pati...onaka bas mi bese ok so nego ..mislev deka go sakam..ama ne bese taka seto toa si bilo samo opsesija sto postojano mislev na nego ...posle 3 nedeli resiv deka ne treba da go lazam ednostavno neka si prodolzi...Mu raskinav preku poraka go izlagav deka tatko mi mi zabranil i red drugi raboti a nema vrska tatkomi nikogas ne mi se mesa vo privatniot zivot...Najbizernoto nesto e sto tipot mi poveruva a prethodno mu imav kazano deka tatkomi ne mi se mesa vo zivotot hihihih smesno zar ne :D
    [mod-kirilica:vza9hy28][/mod-kirilica:vza9hy28]

9. velesanka

velesanka Популарен член

најбизарна, глупа причина за откачување (бидејки со детето немав ништо) се случи сега пред 2-3 недели :)
    он е од градот кај со учам јас, и многу ме замараше, а мене ич ич ич не ми се свиѓаше .. и прво пробав со она абе сакам некој друг, он па упорен после со тоа дека немам време сега за врска + факултет, треба да учам и тоа.. и на крај се случи тоа да му речам дека не ми се свиѓа неговото презиме и дека ако бидеме во врска после брак, ке треба да го земам неговото презиме да стои до моето прекрасно презиме и дека така не изгледа убаво.. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

10. Unnaa

Unnaa Истакнат член

Хахаха што убаво ми дојде си се изнасмеав со коментариве. :D Инаку и јас имам многу јака причина и тоа со првиот дечко.. Се фативме некаде пред нова година, јас осмо тој беше втора средно и беше поголем, повеќе искачаше па си дошол кај мене во школски да ми каже дека договорил за нова година со негово друштво. Јас ваква :o :o хаха. Незнам зошто ми се срушија сите светови, а знаев дека и онака немаше да ме пуштат да славам нова година некаде надвор па фино лепо после два дена му ја стегнав следнава приказна.. Мајка ми дозна дека си ми дечко и дека сакаш да славиме нова година заедно и ми рече дека ако не ти раскинам ке биде тешко мене :D Кутриот тој колку се натажи и сигурно едно месец, два доаѓаше со другарите кај мене во школо веќе страв ме фаќаше од него, ама на крај се откажа :| :D :D

11. Diamond

Diamond Истакнат член

најглупава причина што сум ја дала за раскинување :?: хмммм... па вака:
    "слушнав муабети дека си се дрогирал хахахах (а детето ни на мрава не газеше)и толку...не ме барај више.." и ај речи сеа женскиве имаме ум хехехеех :lol:

12. MalaTaa

MalaTaa Истакнат член

Оффффф мислам дека по бизарна и по глупа причина од мојава Нема !
    Све беше Океј .. си одефме нормално као сите ...се сакафме премногу .. мислам јас го сакаф него .. а тој мене Незнам барем така велеше дека ме Сака ии правеше мн раб за мене да ми докаже дека ме сака ... но едно време врската почна да се клати поради него .. почна да прави некакви работиии кој предходно не сме ги ни спомнувале .. па сватиф дека нешо не е во ред а јас како и секогаш почнаф да водам инат и да се лутам
    ... па една ден испаднафме и тој со плачење почна да ми раскажува за случка за која знаеф и уше одамна се спремафме .. тој требаше да замине во др земја .... на печалба :) мислам таму да раб и живее пошо има роднини .. па стаса кај мене со една приказна која е причината за нашиот Крај ... неговара мајка беше болна па бараа секакви работи ии лекови само за да оздрави не ја познаваф но сите ми велеа дека била мн лоша .. па така тие слушнале за некоја жена која давала вода или нз што и демек ќе и помогнела .. тие отидоа едеен ден .. јас знаеф .. и од тој ден се се поремети .. жената рекла дека неможе да и помогне на мајка му но видела во неговите очи дека нешто е е во ред .. му рекла тетка ти имаш голем проблем во љубофта .. ии почнала да кажува имаш женска .. се вика на букватааа ... има сестри едно др некој работи шо се вистина и кој го натерале да верува во приказната .. па му рекла дека .. некој од моја фамилија му фрлил магија за да ме сака толку мн и да трча по мене ... исто така направиле да го мрази брат му да не го поднесува аа повеќе да биде поврзан со мојатаа фамилија .. тој разкажа се дома .. а тие кога слушнале му рекле дека ако продолжиме да одиме ќе ми направеле големи проблеми дома .. па така тој со солзи на очите .. целиот тажен ии преку моб ми раскина .. од тој ден светот прадна врз мене се се сруши ... незнам за среќа .. постојано ме демне во секоја раб .. па и кога ќе слушнам дека прашува за мене уше поеќе ми е тешко .... а послем разделбата јас го бараф а он ме бркаше ме пцуеше ме нарекуваше секако и ми ре4е дека со мене веќе никогаш како не ми било срам со такви раб да се расправам .. а јас немам поима иии секако нема никој такоф во мојата фам .. па на сите кога ќе им ја раскажеф приказната ми велеааа тоа се е до мајка му нели слушаше дека не те сака .. а сега син и треба да замине странство па за да не му го уништитш планот .. плаѓшејки се поради тоа ја смислила оваа работа .. која била мн добра прилика за да ве раздели ии вие да се мразиите .. така си помислиф јас .. но не ми е јасно како може тој да биде толкку глупаф ... зарем љубофта е магијаа ... за да се сака мора да тиу врлат магија ... со тоа само ено сватиф .. тој бил премногу глуп што незнаел да сака .. туку билопседнат со мене и мојата убавина .. па од сега колку и да се трудам сепак сум тажна ... и се чуствувам како животот за мене тука да застанал ... Оффф се прашувам дали ќе го преживеам ова ? :(

13. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Очите ме болат од постот над мене..која е поентата со ф-то ?! :^)

Се сетив на еден чудак со кој излегував.Бев пресно "разведена" и не бев за сериозна врска, ниту пак за било каква врска.Но дечково инсистираше а јас мислев дека не размисливав со своја глава после низа непријатни ситуации со мажите божем се казнувам себеси што одбегнувам било каков контакт со нив.Беше упорен па решив да му дадам шанса - прва грешка ]:) Излегов со него ми изгледаше како фин дечко, сепак не е мој тип а решив да му дадам втора шанса да остави прв впечаток , излеговме пак -втора грешка Почна да зборува за тоа дека мене би ми личела руса коса, платинеста , долга извиткана во стил на Јасмина Мукаетова.И дека може и убаво ќе ми прилегаат сини очи ...молам :o дечково е веќе фрик, само сакав да избегам од него.Јасно му посочив дека меѓу нас веќе завршува нешто што не ни почнало , ми вели дека му сум девојка јас настојувам НИКАКО ! Типов одлепи вели моја си и ќе ти го покажам тоа утре кога ќе се видиме ...ќе видиш ти.Пут под ноге и си отидов.Ми ѕвонеше нон стоп :call: излегов на балкун да си го испијам капучиното , тој оп пред зграда :!: Стои таму ..со часови стоеше.Утрото се решив да излезам и тоа со другар, ептен добар другар на кафе.Манијакот болесник уште ме бараше , згора на тоа ме следел.И така некое време ме вознемируваше и го повикав на јавен разговор.Под јавен мислам во јавност.Најсмирено на свет го молев да ме остави на мира а овој клекна и почна да плаче.Силно како мало дете во градинка кога има палента за ручек.Ете така.Немаше куртул од него , не се сеќавам дали му пишав или му се јавив ама знам дека го откачив, му реков пред мажачка сум.Уште еднаш ми се јави да ми каже дека се опил заради мене.

Не ми текна на ова , затоа што таа врска реално никогаш не постоеше, негов проблем што се шекна ! :tmi:

14. Dafnee

Dafnee Популарен член

Некои луѓе постојат само за да имаш на кого да маваш чврги.
    Поздрав до креаторот на постот на МалатаТаа...

UnA...-7, velesanka, MalaTaa and 2 others like this.
  15. mar17

mar17 Истакнат член

Не сум раскинала до сега на некој со причина,само му кажувам дека треба да зборуваме и веќе е јасно,и велам крај,не оди веќе,не те сакам и тоа е тоа..
    Имаше еден,ехее,одамна ме демнеше во градов ми звонеше од скриен,им викаше на другарите да ми кажуваат дека неможе без мене дека сечел вени дома..Божее... :D :D

16. FBI

FBI Популарен член

Најбаналната причина за едно мое раскинување..........хаха комедии :D
    Излезена си бев со дечкото во кафич на забава, тој беше многу пијан...фатил спортска и славеше хаха. И се си беше ок цела вечер, се додека јас не отидов до WC без да кажам. Дечкото си помислил дека сум си отишла дома без да кажам, па така си отишол и он (лут до немајкаде). Најинтересниот факт е што од тогаш не ми прави муабет, иако дозна дека сум отишла до WC. :rofl:
    Газете се од смеење, секакви луѓе се движат по планетава земја хахахах

Indiegurl, soffce, crazylady and 7 others like this.
  17. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Леле ме изнасмеа леле па има и зошто абе со пијан ли ке си имаш работа од пјаниот и будалиот бега :D

18. littledevil99

littledevil99 Истакнат член

Hhahhaha poslednovo e najjako :D
    neam raskinato na nekoj bizaren nacin.. ali od so mi bese skurceno od eden pocnav da mu se ligavam demek ne sum dovolno dobra za nego.. :/ toa bese pred 2 godini a deckoto use si bara pricina i saka da se smirime xD

19. Saya

Saya Популарен член

Повеќе го сакаше фудбалскиот тим за кој навива отколку мене. Таа пасија ја открив кога гледавме утакмица заедно, неговите изгубија со значителна разлика, и му се смеев дека му се насолзија очите. Тоа беше крајот на врската. :D

soffce and LaraSolare like this.
  20. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

На првата детска љубов- демек дечко 13 год :D само гушкање и некој бакнеж во образ имавме
    му реков :Извини јас немам време и за тебе и за учењето а сакам продолжам да учам како досега и да бидам успешна бизнис деловна жена а не очајна домаќинка :rofl:
    Тој се расплачи се гушнавме ми кажа дека ми посакува се најдобро и си заминавме.
    Многу ми титкаше и ми пишуваше пораки а јас требаше да учам за натпревар , тоа беше причината :D
    2-3 години после тоа се погоди заедно да чекаме автобус и ми рече :- Каде си бизнис деловна жено ?
    и се смеевме колку сме биле мали и глупави :D
    Смешно ми е секогаш кога ќе го видам ми текнува на тоа :)

soffce, crazylady, one_girl and 12 others like this.