Јас на бившата и раскинав зошто еднаш ми се ис*ака у вецето и ептен многу смрдеше и и дадов пари за такси да си оди и и раскинав.
Епа ај нема да какаме ке си го чуваме во нас хахах ама ме насмеа Кога ке се жениш ти сигурно и на женати нема да и дадеш да кака хахаха
Зошто секогаш сум била ДРАМА КВИННН Кога раскинував тоа беше со стил. * на еден му раскинав зошто имав многу шетање тоа лето со играорната (Полска,Швајцарија,Турција,Хрватска) и нормално сега место да си барам занимација додека шетам неможев со него јас сега... Ми беше роденден ми дојде и му раскинав после тоа со одоговор, Имам многу обврски околу шетањево мислам дека само ќе те повредувам. И не сакаше да го прифати одговорот па моравме со сила да го тераме и со влечење и на крај му ја спукав дека ми бил занимација( кога нејкеше мирниот начин) *Друг дечко му раскинав зошто не ми се допаѓаа неговите муабети, изгледаше добро, но муабетите беа како да ги прави со мајка му јас не. ШТо ме интересирало мене на 17 години он како перел алишта или како се уклучувала машина или алишта диплење.... Му раскинав со - Извини но јас неможам да идам со тебе мислам ти треба девојка која живее сама и ја интересираат сите муабети кои мене не *Трет- раскинавме едногласно и спогодбено но бидејки мораше да има драма околу завршувањето му фрлив во кола се што ми поклонил и у фаца онака баш мерачки.
На првиот му реков не те познавам доволно , а на еден друг дечко , не ми влеваш адреналин , премногу си мирен за мојов карактер , најди си повлечена некоја , мене ми треба некој да е тотален предизвик за мене , да се тепа , да биде темпераментен , жив , секоа минута да ми биде интересна а не монотона , ова мегу нас е тотална дупка .
Има едно ромче кај мене у маало. Многу е енергичен, стално се тепа со кој стигне, живчан е. Интересен е. Дечкото е топ. Доколку би сакала можам да те запознаам.
Веке се омажив , инаку , не мешам националности , да се разберемо немам ништо против Роми Албанци Турци , ама не би сакала да имам некаква врска со нив , со девојче може би се дружела , ама за машките не би баш
Не бе каква дискриминација ја би се дружела , ама понекогаш не зависи само од нас , има и други околности
Bese pocetok na vrska...Toa zimo normalno odevme site na bluzi so dolgi raboti i ne primetiv deka na tipot opsesija mu e depiliranjeto na race i nozi (so vosok ) Dojde i proleta a so toa nastapi na scena i oblekata na kratki rakavi...Elel koa vidov Se sokirav i staviv kraj na "vrskata".Ne sakam da bidam so nekoj so povise potceka na zena.
Баш се присетив некаде околу 15 год кога имав, запознав еден дечко постар од мене 4 години можда и цело време се допишувавме и се гледавме и на крај дознав од фб дека се познавал со една моја братучедка и му реков дека не ми се зборува повеќе со него пошто се знае со братучедка ми (големо чудо) на кои дроги сум била господеее
Јас се сеќавам на времето кога бев тинејџер 2003-2004 година една ми раскина бидејки една вечер не пратив љубовна порака преку СМС со содржината "добра нок и пријатни соништа љубов моја принцезо" и ми се јавува ноќта у 2 "Tи мене не ме сакаш! Никогаш не си ме сакал, толку љубов имам за тебе а ти една смс порака неможеш да пратиш..." и таман да пратам ми вика од Космофон "Пораката неможе да се прати немате доволно кредит на вашата сметка" и после некоја минута ми праќа порака "раскинуваме поздрав!"
jas mu raskinav, mi bese prva ljubov go sakav mnogu, otide vo stranstvo go cekav godina dena da dojde skajpuvavme , i doznav deka imal devojka tamu i mu raskinav ne da mi bese krivo do den denes iako se godini poninati ehhhh prva ljubov zaborava nema
Zdravo jas sum nova na forumov i sakam da Mi kazete sto mislite za Mojava situacija , pred edna nedela se skaravme so deckoto ama prvo nesakase da ja kaze pricinata aa se bese najnormalno vecrta bevme i na kafe izlezeni i posle toa mi se javi i mi kaza da prekinime a pricina nemalo , po nekolku dena mu pisav deka sakam da prajme muabet ama toj rece deka e dzabe ii mi rece ne custvuval nisto nejcel da me povreduva , ama mislam dekane e vistina oti da mozese toj i da bese siguren vo lice ke mi go kazese, Oti i porano sme se skaruvale i pak se smiruvame i vo periodno koga Ke sme skarani seKogas se nervira kogA ke me vide so drugo masko ii ne mu e seedno. Inace jas mu sum prva zenska sto ja odnesol vo drustvoto i kazuval pred site za neze , site drugi bile tajni i ne gi pokazuval vo javnost. Stvarno nEznam sto da mislam....
Глупости... Види, ако неќе да ти каже, нема да ти каже. Џабе е да се замараш. Гледај напред и најди си нов.
Пред 10 години , излегував со еден , беше мн убав , згоден , и една вечер му пишам донеси ми цигари ( а тој живее 30 км од кај мене ) и тој ми рече Не ти носам ! Јас му реков Готово ! Крај ! После другиот ден ме молеше и се чудеше , демек заради цигарите сум му се скарала Полуда од сега бев порано
Имам раскинато на женска оти има кажано на друг на шала кога ја праша ќе и биде ли љубов за Св.Валентајн „да ќе ти бидам, секако“ и тоа на шала пред мене. Абе болеше, не дека не болеше
I jas sum od tie koi sakaat da zaminat bez objasnuvanje. Pretezno raskinuvanjata mi bile takvi a i mene nekoi taka mi pravele
Му раскинав зошто мајка му ми се испонаша на телефон. На почеток на врска бевме и јас му ѕвонам и се јави мајка му,на негов телефон. Абе толку дрско жениште не сум ми видела. "Не е дома,а ти која си ?? (И тоа со каков тон) " Откако и кажав ми спушти.Јас па одма му раскинав,иако можеби мајка му воопшто не беше проблемот,туку може некоја причина си барав.