Рекламата за Стоби флипс со професорката. Слоганов им е „... и забавата може да започне...“ Која црна забава бре? Земале еден фосил, неколку морони што би требало да бидат ученици, училница во која мува не прелетува...и оп! Професорица зема смокичка и сите почнуваат да јадат смоки и така часот се стори во супер забава м?...втф? Ебате забавата и нивната најглупава идеја за реклама воопшто. Ми се чини дека кога ќе отворам смоки ќе ме мавне реа на старечко месо. И онаа за Феја сјајот...ние имаме самовила дома Ај важи, земи печи некое прасе и после самовилата нека го исчисти тавчето со само еден лефтерен помин на сунѓерчето Глупости.
еве ги моите топ 10 1.Волку волку 2.Женскава кај базенот на ВИП 3.WH1 Rock star and anti rock star 4.Booster Drink 5.Сакам да какам во тоалетот на Коле 6.Сано сокови 7.Тие во бутикот на Олвејс 8.На Стоби Флипс со професорката 9.Не сум јас тоа е мојата Шајма (Шајма шампоните) 10.Офис Плус со Игор Џ.
Првото место, за најглупава реклама дефинитивно го доделувам на рекламата кога едно девојче му изјавува љубов на некојси Виктор Арсов! За t-mobile изглеа.. Начинот на кој се понашаат сите у реклама прави да ми се повраќа..
Код: [code][spoiler][/spoiler] [/code] аххахахахахахахахахахахаххаа таа СНААТА најјака е аххахахахахаах се изгазив од смеење глупости хахххахаха како бе можат така да се глупират
Кожувчанка-кралица на водите Волку волку И имаше една,детето е болно, свекрвата помага и оваа кога ќе каже : Мамооо маааа
Отвара или затвара прозорците влегува и вика мамо маа(со еден таков иритирачки тон), се рекламираше прашок или капсули против настинки, детево покирено лежи в кревет, баба му го врзува со чорапи во киселина и во меѓувреме во една соба се, тенџерето ставено демек вари чаеви, тревки и одеднаш влегува мајкава и уште бабава е крива и на крај ваѓа тоа производот
Идилична слика, маж, жена, дете, куче, убав дом...и следи : Твојот дом е таков... твојот маж е таков... твојот дом е... а твоите ТАВИ се О.К. Наравоучение : Освен семејството што друго е важно ? Ајде мислете....не знаете , а ? Е па тавите се важни И со само 30 купони и доплата од 1000 денари добиваш тавче ( да се мавнеш со него по глава ) П.С. Капакот не е вклучен во понудата, за него ти требаат уште купони и доплата .
А мене ми се глупи оние со коле и со фанта не знам зошо, а и онаа со малоно дете со куферите леле аман више