Oнаа за интернет, да исклучите во странство демек, да не заборавивме нешто, стуја изгасивме, плинско, бољер, се е изгазено после 5 мин им текнува, ејј абе нет на тел не изгасивме, за после 2 саата да им текне дека го заборавиле Cинот Eбате рекламата, ебате родителите
И онаа за Лунабела мислам улошки беа, демек снима она реклама и и лета улошката од рака и паѓа во базенот и ја собира цела вода... абе ај
онаа за Офис Плус, глупа, најглупа реклама, ефтина, со тие секретариците што шират нозе... добро бе ако продаваш хефталица, треба и гола жена да се покаже... WTF... исто и онаа од кожувчанка... кралицата на водите...
аааа дада за маестро... со тоа девојчето, па барем некое слатко девојче да беше... катастрофа, па и маче плус...
за турска серија на канал-5 не само глупава,проста,бесчуствителна.нека има пријатен следен лет газдата на овој медиум,претерано сум загрозана од овој вид привлекување внимание со ваков тип РЕКЛАМА,срце во петици ми беше кога ја видов
Сите реклами на Владава наша.... богами да се запрашаш дали стварно и ти живееш во оваа држава... мижи да те мамам работава...
Онаа со детиштено сакам да ка*ам кај Коле си викам во себе (да не прока*аш никогаш) од толку што ми е одвратна таа реклама уффф А, да и онаа со оние теткицине од Офис плус што туку ги шират она соленкине како ненормални тоа ли е реклама бре нема никаква смисла за реклама будали едни избудалени
Даб да бе баба дома кога чека турски серии со дедо женски во пена сакаат да гледаат откако излезе рекламава кога треба да купувам пиво скопско земам со тато де кога купуваме
Дедушка и Бабушка ги створиле Мамушка и Татушка, а Татушка и Мамушка гo створиле Батушка, а мене Мамушка ми вика Срцушка
Сите на Офис плус и нивните разголени тетки,особено онаа кога отвараат шкафчиња и седнуваат на столчиња.Потоа секако следуваат Sure check и онаа на always-Животот е песна одиме самоуверенo. EDIT:А,да.И онаа нешто за некој кечап кога бебото вика Па дајте људи нисте деца.
Не е баш ТВ, на радио ја пуштаат. Чекај ме во 5. Како бе во 5, сега е 5 и петнаесет. Не, чекај ме во туристичка агенција пет.