порано офис плус со тетките али сега е онаа маестро дали за сирење дали за кајмак исто ти е... пластичниот сад за чување го добивате гратис е не у раце ке ми го дадете за носење
така е кај нас само пцуење и разголени женски , види реклама за брашно прават а овој вика у газ да го пикнела ц ц ц шо уште нема да направат
http://www.youtube.com/watch?v=-zPeMXj46oY Вистина е внучко, да му веруваш на дедо. Каако не. Плус имаат многу лоша фотомонтажа...многу глупа реклама, не знам друго што да речам
Маестро пластичен сад добивате гратис а не у раце дајте ми го да го носам глупости.. смешно е дури и тие на вмро зошто за шекеринска есм беше бонбона бизниз Значи уште од сега почнааа да го перат мозоко на лугето а каде се локалните избори уфффф...
Онаа на Фокс што ја даваат на секои 3 минути Со онај болнион во количка фактички е реклама за телевизијата
Онаа со тоа детето што сака да к*ка кај Коле. Леле глупости еднаш јадев и ја пуштија таа...ми се одмили јадењето. Добро што веќе не ја пуштаат!
Кога ќе ги слушнам оние ВЕТИВМЕ НАПРАВИВМЕ или БРАНКО ОНА БРАНО ОВА ОНОЈ ТОА брееј кожа ми се ежи па оноа доле коа ќе го видам НАРАЧАТЕЛ ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ лелее ми иде тв то да си ко скршам.
леле ги има многу дефинитивно ме нервираше тој за браво мока кафето али кога беше со девојката сега ја смениле со баба е и баш ми е интересна, сите реклами на дак бидејќи речиси секогаш кога јадам ми се погодува да ги пуштат па од тоа бактериите преставени на некој нивни начин ми се згрозува, за фетино сирењето и девојките ма глупости, и верувајте му на розевото заборавете на дамките на вениш, не за друго туку оваа реченица ми се врежа во памет па се нешто на тоа ме асоцира
Рекламата за смоките,на којаа само ѕвакаат смоки,со устите само шлапаат. Не можам да ја слушшам бре,уши ме болат од нејзе...Уууу..
онаа со маестро -.- ИИИ АКО КУПИТЕ МАЕСТРО НЗ СИРЕЊЕ ТАМУ КАНЧЕТО ГО ДОБИВАТЕ ГРАТИС -.- какво канче какво сирење какви бакрачи !?!?!? о.О аа шо викате то сирењето у рака можи да го носам..аа и сега со тоа оние “ЗГОДНИТЕ ЦУРИ“ уу ми се дига косата од тоа аман ЗГОДНИТЕ ДЕВОЈКИ НЕ ЗБОРАТ САМО ЗА ДИЕТИ ШОПИНГ И САМО ТОА ОНИ ЗБОРАТ И Зa MOMЦИТЕ ШО УМЕАТ ДА ГИ НАСМЕАТ ЗА РОМАНТИЧНИТЕ БАКНЕЖИ НА ДОЖД И ЗА ПОРАКИТЕ ОД НАЈМИЛИТЕ -.- аа знаеш шо?? ми е гајле за тоа шо праиле муабет или сл -.- (инаку шо ја даваат толку ја научив на памет) или она со тој мебелот итајланскиот од м шо беше нз како се викаше (не ми текнува моментално)..-.-