Овие раклиме на Беко шо се со децата, неможам да најдам линк сега... Мамо, мамо ти си прекрасен модел во кујната (така нешто беше)..бла бла бла... и оние на Офис Плус.. ми треба куфер, ранец, чанта... и ум
http://www.youtube.com/watch?v=Vqt2neZ1xIc http://www.youtube.com/watch?v=0s49TfL-7-Q Малку постари ама дефинитивно меѓу најглупите реклами!
онаа што вика Сите мислат дека убавите девојки мислат само на шопинг и ништо друго но не е баш така бла бла бла и овие девојкиве а онаа за ладна баш ми е интересна со дечињата,срцкасти се
мене најглупава ми е онаа на Perwoll, една девојка поминува по црвен тепих,додека друга и се восхитува на интензивната црна боја на фустанот,кажува дека е нов,и еден дечко вика не е нов и девојката во црниот фустан доаѓа и одеднав вади Perwoll и вика не е нов испран е со Perwoll,е од кај го извади одеднаш се чудам и на маестро ми се глупави,онаа со тоалетот на Коле, и на always девојките кога пеат
Ги има поќе ама еве неколку : Онаја реклама шо беше Сакааааааам дома Маестро Од оне гледај повеќе и она мислам дека savex se vikAse
крајно најглупава е онаа згодните девојки разговараат за.... а тие уште разговараат и за... со сирењето шо е....рекламава е удав како и сите други
Се сложувам со тие што рекле дека тие со Маестро рекламите се глупи, а онаа за ОНЕ па напротив смешна ми е, кога ќе ја слушнам се газам од смеење: Гледај ме гледај, ах мило либе уште денескаа. А другите реклами им се глупи (мислам оние за ОНЕ). Инаку глупа ми е онаа со тета Виолета беше нешто, дефинитивно преглупа реклама. И имаше една за омекнувач, на свечена вечера и тој од под сакото вади омекнувач, абе ајде молим ти се, свечена вечер тој омекнувач вади, глупости.
- Отсега, ќе слушате само една песна, до крајот на животот! - Отсега, ќе возите само еден автомобил, до крајот на животот! - Но, зошто?
онаа за тета Vиолета,и онаа одвратната глееедај ме глееедај ах мило либе уште денеска .и плавушата уфилмана небаре е Mерлин Mонро.
Онаа на офис плус, со детето што го отвара куферот, па вади секакви гаќи и маици од него И таа на вип, со сладоледот И на ОНЕ Море сите се глупави...