Рекламава е за сок ,само не ми текнува кој и типкава пее ја сам мала циганка нешто така поглупава реклама амин
хахахаха не гледам фокс лајф, рекламиве ги гледам прв пат и се искинав од смеење. Дефинитивно најглупи реклами
ииииииииииии,разгледувајќи ја темава, заклучувам дека ние ги имаме НАЈГЛУПИТЕ реклами што можат некогаш да постојат на планетава.
Онаа за Vip во слаткарницата каде што демек неможе да се одлучи кој сладолед да го земе... Кај го имаат најдено овој,па незнае ни да зборува камо ли да глуми...
Маестро,ДЕФИНИТИВНО! Значи,рекламата гласи:Сигурно мислите дека згодните девојќи зборуваат само за диети...Епа не е БАШ ТАКА,тие зборуваат и за ПОРАКИТЕ КОИ ПРИСТИГНУВААТ ОД ОНИЕ НА КОИ ПОСТОЈАНО МИСЛАТ. Дали сакале да кажат дека згодните девојќи се и ГЛУПИ,или така ми изгледа?
Маестро: Спојлер • „Сите мислат дека згодните девојки зборуваат само за шопинг, диети, и ништо друго. Но, не е баш така. Тие зборуваат за момците........кои умеат да ги насмеат, за романтични бакнежи на дожд, за пораките кои пристигнуваат од оние на кои постооојано мислат. А атрактивниот изглед го задржуваат Maestro павлака (мислам) и мноооогу зеленчук.“ • Другата не ја знам напамет што збори, ама тоа да ти било фамилија, ај да кажеш мајка, татко, две дечиња, а овие, една баба некоја си, девојка од 20 години, девојче од 7 и бебе. Какво семејство жити се. Не се знае кое дете чие е. А ДА НЕ ЗБОРАМ ЗА РАСПЛЕСКАНОТО БЕБЕ, БЉАК МИ СЕ ПОВРАЌА
Ме нервира онаа од вип мислам дека беше со тој што сонува дека женски му се пуштаат. Па се шмека во кревет
Оваа најновата за аlways, кај што пеат „дојди поблиску“ и се пикаат во колата една до друга... Врв на глупоќа.