ОНАА НА ONE СО СОВРШЕН ПАРТНЕР И NESSTEA СТВАРНО НЕ ЈА РАЗБИРАМ СО ТОЈ ЏИНОТ А И ДА ЗА УЛОШКИ РЕКЛАМИТЕ СЕКАТ ГИ ПРААТ УААУ ДЕМЕК ЛЕТАШ КОА ИМАШ ДОБИЕНО ПА СУКЊИ ПА БЕЛИ ПАНТАЛОНИ НОСИШ ХАХАХАХА
За мене е глупава онаа Нешто Сосема Поинакво .Човекот висок висок топола а девојката ниска.Па барем висината да беше малку од малку во граници на нормала.Вака Кога тоа да ти било некој леден чај ама во мало шише и што е тука поинаку чај си е чај.Шишето било мало, е чудо де големо. Стварно е без врска.За чај можат да се направат милион пати подобри реклами.
рекламите за оној чипсот бонитас како се вика и го купиув тој од пиперка смрди труе илл жал ми е овој на рекламата шо го натерале да се баци со оваа
„МЕРСИ Е МОЕТО БЛАДОДАААРААМ, МЕРСИИ ЗА ТОАА ШТО СИИИИИ ТИИИИИ.... “ аАУУУУУУУУУУУУУУУ Aрно веќе ја нема
На Bonitas И овој чичкото на Канал 5 ме нервира- Му посакувам на сите да се среќни како што сум јас со мојата жена, посакувам она како што сум јас со мојата жена, посакувам ова како што сум јас со мојата жена, од Албанија ја донесов Мене знаеш колку ме интересираше од кај ја донесе ?