Таа на суташ да, таа со тест за бременост глупава е многу и дефинитивно најлошата реклама на сите времиња таа владината со тие двајца " ќе имаме бебе" кашички машички аууу наиритирачкаа
незнам дали сте виделе на јутуб една бугарска реклама за таблети против болка кога имаме мензис рекламата се вика Фемикур просто ке си умрам аххахахаах
Поодбивна и по иритирачка реклама од таа за Шур чекот амин ццц дебили пингвини или што и да се,како викаат и чукаат , нема кај да бега звони му бремена си и незнам што , ццц жива пропаст
За Фрухтето сите сме сложни дека е тиња, ама немој да ми кажете дека не ви се дебилни и овие рекламиве против абортус...она дека би ја немало Одата на Радоста. Ко сега другиве да направат дека со абортус може па би го немало Аушвиц. Или онаа за здрава исхрана. Со 400 денари едно семејство може три дена да руча, а не да ги фрла на еден оброк за едно лице. Или овие со трето дете кај што секоја фамилија е на висока позиција и може да си дозволи станиште во кое ќе одгледува 3 деца и 24 внуци. И овие со кафињава. „Јас сум тој и тој од таму и таму, и сум добитник на овој прекрасен миксер.“ И така секој еден мора да каже, мислиш позлатен нокшир добиле.
100% 100% ahh 100% 100% GUTE FRUHTE (se sramam ako e tatkomi ili dedomi vo prisustvo koga ja davaat ova reklama) Glupava I provokativna nekako.....
E, штом веќе се спомнаа фамозниве реклами за кампањи, се знае која е на „врвот“... - Срце, ќе имаме бебе... направив тест и тестот е позитивен... - Ама немаме кола, стан... а купки, кашички? Само за пелени илјадарка во месецот! - Ама вчера бевме во кафана и потрошивме повеќе од илјадарка! (тука кулминира глупоќата на рекламава ) А за ова Гуте Фрухте речи су сувишне... оваа новава верзија па, не само глупава и иритантна туку е и „едно незгодно“ момент кога ја гледаш со некого дома
Ubava reklama ccc dosadna nedna samo sto mene mi se cini deka ustata od levata strana i e malku pogore
Се сложувам 1000% ,црева ми се превртуваат кога ќе ја видам рекламава,а па тоа музиката од тоа дувалките абе ужас,наместо да те привлечат да го купиш нивниот производ они обратен ефект постигнуваат...