Хахахахахахаахаха јас пак цело време си слушав момчиња мили мили мили Туку,да не бидам оффтопик мене врв ми е рекламата за Олвејс -Олвејс се суши без никаква трага Олвејвсс денес е нов ден Ми иде да се фрлам од тротоар
Рекламана за вип во која девојката кажува колку известувања и покани за пријателства имала на фејсбук. Катастрофа.
http://www.youtube.com/watch?v=nXvAD3m1ttY Закон е рекламава, ама ГЛУПА! Разлика надвор кокошки, снег. Влагаш внатре ОУП РОЉЕТНИ, па радијатор, па завеси, па грее сонце. Опа бато.
Рекламата на Office Plus за куферите .. катастрофа, музиката е ужас, главата ме боли, неможам да се соземам пола саат после рекламата
За брускети Марети - овој постариов му попува како да одбирал домати на чиракот, а овој ги стиска и у преден кадар - предницата на дамата. Пансионот на Марија и Бонуксот - од економија до правосудство инкорпорирале во рекламите! Фанта - сврти на игра. Поочајни реклами немам видено одамна. Барем воопшто да не ги прават. Мебел Ви, дојди и провери - двеста пати истото. Една е Снаа - за улошки. Требаше да има и една е Свекрва! За да биде ретардацијата уште поголема. Сите психотични детски реклами за коњчиња, играчки, ластици, мочковци и слично. Онаа за масло Брилијант ли беше? Со еден грд што е демек Александар Македонски, па една го шлапа со зејтин, го масира, а овој со љубовен тепих на грб. Гадост! Уште па и Ван Гог и Бил Гејтс после ги претставуваат. Рекламите за сјаеви за садови - жива лажга при очи. Рекламата за Кока Кола со мрцкото и мајка му што збори ко дебилна, а цело семејство е фалично. Ќе се навратам сигурно пак за некое време, еден куп глупи реклами имам анализирано!
Скоро сите реклами на Мтв ми се многу глупави,ме иритираат. http://www.youtube.com/watch?v=obWUJEdS ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=9PDcJeym ... re=related
Мислам дека сега во периодов ми се ,,фаворити,, рекламите за ’’Сано,, сокови (позадината кај што пеат певачиците е посебна приказна), и за смоки Флекси( не сум сигурна баш за името), ја даваат рекламава само на Наша ТВ, кај што типот се прави ќуп пијан само за да се дочепа до бесплатно пакетче од фамозниве смокици.Мислам врв!!!!
Oh. My. Dear. GoSH. Јас.... Незнам. Што по ѓаволите пушел продуцентот на рекламата за Always влошките кога ја добил идејата за истата?! Мене не можеш лесно да ме оставиш без зборови. Но, секоја чест на девојката која сакала да биде како оние фуфите што си лепат влошки на панталоните и си се восхитуваат една на друга.
рекламата од вип со типката што и кажува на другарка и на тел колку лајкови имала колку коментари и НОВ ФРЕНД РЕКУЕСТ! (се разбира на ФБ)
Најглупава на која што можам да се сетам во моментов ми е онаа од т-mobile, луѓево си излегуваат од продавница, овие им се збираат и им пеат ко недоветни, на Трајче Манев му ја упропастија песната
Мене па баш ми се свиѓаат на т-мобиле рекламите, оргинални се :up: , ама затоа тоалетот на Коле, сите реклами на ВИП, перфекс, или „дедо навистина ли е кралица“ own: , по некреативни луѓе немам видено
а има тема за најдобра реклама??? ЈАс буквално се расплакав на една реклама српска. Ако го има некој концертот на Чолиќ на Кошево во Сараево, нека го пушти, на почетокот е рекламата.. Преубава ми е
*Office Plus куферине. Ова говедото се размавало краде ли краде а овие бизнисменкине ни со прст да мрднат. Ма дај! Ако добијам нервен слом, тоа ќе биде од самата реклама. *Колку слатки Фили, Фили, Фили,Фили,коњчиња мили мили мили. Да ви се измочам на милите ви коњови. Значи се упропастувам кога им ги слушнам кретенските гласишта. *Booster Energy Drink. Чудовиштето се метлее лево десно ко мува без глава и се жлемби како ретардирано.