А. Ајнштајн рекол: "Само две нешта се бесконечни: човековата глупост и вселената, но за второво не сум сигурен." Која е најголемата глупост што некогаш сте ја слушнале ?
Најголемата глупост што сте ја слушнале. Ако викате 8 години,7 месеца и 6 дена ќе создадете доволно енергија за да згреете една шоља кафе wtf!!!
Најголемата глупост што сте ја слушнале. Дека жена бремена во 9ти месец се породила во кадата, а незнаела дека воопшто е трудна.
Најголемата глупост што сте ја слушнале. Оние картичките за телефонски говорници кога ќе се испразнат ако ги поминете пред тв и после ги ставите во ќеса и во замрзнувач 15 минути - повторно ќе се наполнеле со импулси за вртење! И дека Ријана и Бијонси се пратени нели од Ѓаволот на Земјата...
Најголемата глупост што сте ја слушнале. Хаххахахахахахах Тренди се сеќавам на ова за Ријана и Бијонси, со темата што беше отворена специјално за нив Ако после секс, партнерот свршил во тебе и веднаш идеш да мочаш-нема шанси да останеш бремена
Најголемата глупост што сте ја слушнале. ^^ Јас слушнав дека, ако партнерот сврши во тебе правец во бања да се испереш со туш и немало шанса да останеш бремена. Инаку тоа е најновиот начин за ефикасна и бесплатна контрацепција.
Најголемата глупост што сте ја слушнале. Жена забременела додека гледала порнич. Бракот и бил загрозен затоа што детето било црнче а мажот и бил белец.
Најголемата глупост што сте ја слушнале. Да се надоврзам на штрумфета со нешто слично.... Американка забременила од гледање 3Д порнич додека маж и бил во Ирак
Најголемата глупост што сте ја слушнале. Точно така. За тоа зборувам. Одамна го читав и мислев дека имаше нешто со 3д порничот но не бев сигурна. Но навистина чудна работа
Најголемата глупост што сте ја слушнале. ова не е глупост постои ваква состојба каде што си трудна и стомакот не ти расте ова има везе со полозбата на бебето во стомакот,и плус сите девет месеци имаш добиено,гледајте има емисиј а за ова секоја вечер на travel&living околу 11 30 12 00 навецер" i didnt know i was preagnant " е емисијата свашта има ....
Најголемата глупост што сте ја слушнале. дека ако пиеш кафе растел опаш на задникот .. (таака барем ги лажеа малите дечиња ) имам многу глупости слушано ама не ми текнувааа некоја друга у моментов
Најголемата глупост што сте ја слушнале. ^^ Јас пак читав некоја која била невина, останала трудна при орален секс
Најголемата глупост што сте ја слушнале. Еве ја најдов статијата. Ама ете лекарите велат дека било возможно http://www.telegraf.mk/Devojka-bez-vagi ... -nozh.html
Најголемата глупост што сте ја слушнале. 'Неможам да живеам без него.Тој ми е се.Ќе умрам без него.' - Како да не.
Најголемата глупост што сте ја слушнале. Не да е ова глупост, туку глупост на квадрат. Треба навистина да си фрик за да не почувствуваш дека си бремена, ај може нема да се осети првите три-четири месеци, ама после?! И да не расте стомакот (кај ќе го собере тоа суштество од 3 кг и 50 цм, плус две-три кила плодова вода?!), и да се добива менструација, што со движењето на бебето во стомакот? Единствено може да и' се случи на некоја неинформирана тинејџерка (14-15 години, па и помали), инаку, не верувам. Исто, друга глупост што ја слушнав, поточно прочитав, и тоа овде е дека од влажните марамчиња Бекутан предизвикувале растење на влакна. Па тие не се јадат, се користат надворешно. А за да растат влакна, потребно е дејство на хормони, и тоа, системско дејство, значи од внатре. А врв на се', кога бев помала, уште во основно, слушнав дека од мастурбација се оглувувало и ослепувало. Ех што се' не ќе ти кажат бабите
Најголемата глупост што сте ја слушнале. Слушнав дека во Германија се правеле операции за да ти ги издолжат нозете, така што најпрвин ти ги кршеле нозете на неколку места, па ти додавале дел(?), си бил во гипс неколку месеци и после ете ти долги нозе А што е најтрагично ова го слушнав од 28 годишна девојка Да незнаеш дали да се смееш или да плачеш
Најголемата глупост што сте ја слушнале. Боа Виста,бизарно,чудно,но вистинито,за само 5-6 сантиметри,болка загарантирана 2 години додека да почнеш да го уживаш финалниот резултат.И тоа најчесто не е за долги нозе,туку за оние со комплекси од висината. Така да не е глупост.