И мене ова кога ми го кажаа, јас се скинав од смеење. Секако де ка неможиш да седиш во када полна со вода кога имаш, тоа е нормално крв ти тече, ама инаку глупост е тоа. Јас пак неможам да издржам така. Јас имам слушнато дека ако кога погледниш на часовникот стрелките се споени, некој те мисле. Ако се раширени (на пример 09:15) треба да гушнеш некого за да ти се исполне дамнешна желба или некој ќе те гушне, двете верзии ги знам. Ако се малку разделени, некој те Спојлер пцуе глупости!
пред некое време се карав со едно девојче бидејки ми правеше инает дека Инџија и Индија е исто. Инџија е српска општина а Индија е земја. Слушнала ама не разбрала.
http://www.youtube.com/watch?v=enzlPNvZ ... r_embedded До вчера не ја знаев момава, ама уште од одма ме воодушеви со нејзината интелегенција. БраоС Се изнасмеав за 5 дена
Ај дека те носи штркот, има секакви феномени, али дека пајак носи кола? Не, шала на страна, ја ијам слушнато, дека ако седиш на ќоше на масата, нема да имаш деца? Или ако лижеш од торта, ќе ти врне на свадба.
Најголемата глупост ја слушнав од професорката по англиски јазик која не знаеше дека Париз на англиски се пишува со С на крај "Paris" туку се пишувало "Pariz" па на учениците ги натера на постерите за проектите...да го напишат со З на крај ..оф Господе !!! таа абер нема од англиски..па после мене ќе ме оценува..но тоа е МАКЕДОНИЈА!! hock:
Дека не смееш да останеш надвор до 12 часот .ке се појавеле природни сеништа.Сте слушнале некогач за ова или нешто слично?
Јас тоа го знам демек точно на полноќ не се излегува од дома бидејќи се појавувале сенки ! Или ако си на гости некаде не треба да си одиш точно во 00:00, дека не треба од дома да излезеш точно во 00:00 и сл! Не знам колку е вистинито, но јас секако не го почитувам тоа ,,правило,,
Кога ке видис бремена зена да си ја повлечес косата да се искубас и ќе ти растела многу брзо,тоа ми го каза едно девојче од Бразил таму у тоа верувале
ахаа дека алекса горе пиша несмееш да останед до 12 часот значи точно во 12 да не се излезело никаде? е што има тоа везе? не верувам, нема смисла..можда и сум се вратила во 12 само не ми текнува точно кога
Сите трудници на форумов да се јават ИТНООООООООО!!!!!!!!!! Ми треба долга косаааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Од грицкање семки од тиква се губела рационалноста. Особено за математика.
Абе ова незнам, али еднаш бев надвор со сестра ми, и една сенка со стапче ко да ме лупна малце по глава, и коа ја прашав сестра ми, се зачуди, пошо она праеше муабет и беше свртена на спротивната страна. Али можда и ме заеб.
Кога ќе видиш мртво животно на улица да се фатиш за копче и за коса и да викаш Копче падне, коса непадне