ако седиш на ивица од маса - никад нема да се омажиш Ако ти искочи јачмен на окото - подмачкај го со го*на од коњ ќе му помине хахахаахх
Неодамна едно девојче ми кажа дека блаблабла@hotmail.com не може да биде email адреса туку се вика емесен и готово!
ако зборуваш додека јадеш ќе се омажиш за циган ако се истушираш после секс нема да останеш бремена ако се заколнеш во мајка до утре ќе ја нема итн.итнннннн.
Одкога ќе се најадеш, навечер, не го треси чаршафот. Од сабајле истреси го. Кога ќе видиш умрено животинче, фати се за коса и број до 10. Ако мачка ти го скрати патот, не поминувај. Не се поминува раскрсница, незнам зашто. Ако те чеша нос, ќе се караш со некого. Ако лижеш од тоа што ќе остане кога правиш торта, ќе ти врне на свадба. Сум кажала и пред тоа нешто. х)
Jaoo, ами тогаш му иде дека обичната фанта може да те направе самооплодувач/ка. П.С И да не ми го вреѓате омилениот ми сок. Едит: Ако си трудна не гази на црево, оти ке му се замотала папочната врвца на плодот околу него. Ноу комент
На нас па мајка ми ни велеше , да не пееме додека јадеме, тогаш ќе сме се омажеле за циган И дека навечер не се сечеле нокти, а зошто ни таа не знае не се сечеле нокти навечер и не се шие зашто во сонот ќе ти доаѓале духови така имам слушнато и ако седеш на ќошот од масата нема да се омажиш
Тоа да не се пее кога се јаде, јас колку што знам кога сме помали ни го кажувале, за да се концентрираме на јадењето, и да не се задавиме додека пееме со храна нели Нокти навечер исто да не се сечеле, пошто навечер не се гледа многу, а и уморни, и може несакајки да се повредиме во сечењето, мајка ми еднаш така се потфати... а и земав еднаш навечер да сечам нокти, и ме искара, и викам добро ај и сабајлето продолжив, и сега секојпат денски ги сечам ноктите.. и глупост да е, што ме кошта па Или па тоа дека од кафето опашка ке ни пораснело Веројатно и другите имаат некоја логика позади нив, што им се кажува на помалите деца, оти неможе да им објаснеш
Aко јадеш пуканки ќе ти пораснеле цицките. Да, да секако. Веднаш сите правец кујна да си испукате да јадете.
Еден како кажува дека минутите од услугата 200денари за 400 минути ги истрошил за еден саат....математика слабо
Пред една недела бевме излезени со сестра ми и еден кинез седна до нас и почна нешто муабет и збориме сеа и ми викат демек колку е длабоко езероно,јас му викам незнам..и после ми викат а колку имат од овде до струга да пливаш далеку е?!?! О_о јас и сестра ми поземјаа лелее незгодно ми падна ептен.. му се изнасмеавме загреота..и на крај ме праша КАКО СЕ ПРАЕТ ДЕЦА !? јас ваква хаххахаххаха поголеми глупости од овие немам слушнато
Одиме кај бебето на еден другар ,една недела имаше откако се роди тоа и јас да го виддиме. Влегуваме во собава ,јас го задевам ,а дечко ми застанат над него и сиот вика : Еееј ,абе ова опулено е! Во кого душа да остани ! Прснавме сите да се смееме ,кутра мајка на бебето ,со царски рез, се клешти ,се витка, солзи и течат! Тој мислел дека и децава ко мачињата прогледуваат тек после Интелигентно дете е ,ама знае да забега.
дека со новиве мобилни, секој можел да те скенира и да те гледа гол 3 саати ја убедував другарка ми да не верува во се што ќе слушне, а таа пак загрижена: леле што ќе правиме сега??