дека ако јадеш крашникот од лебот ке те сака свекрвата (а мене тоа ми е нај омилен дел) дека не се сече нокти навечер вампир ке си станал дека дебелите девојки биле неплодни (Боже ме сачувај) дека од соја се станува стерилна дека бомбончето од невестата дадено да си го ставиш под перница и ке си го сонуваш идниот ти мажот дека мајката не треба да оди во црква на крштенката на детето (тоа во Србија го практикуват кумата и го носи дома) и на крај да кажам прочитав се од 1 страна....за ова кај новороденче дека не се оди со менустрација или ако минатата нок си имала односи е точно... на внукичката и поцрвене газенцето плачење 3 дена сите се уплашивме па миеше баба ми по бравите па прекадуваше на крај црвеното газенце и докторот рече дека нечиста жена е дошла...(а Богами доагаа како во кафич бес осет дали е време за ручек или не,и дали момчката е 2 недели...тек денес ја крстија) и за завибање на куче и птицата како се викаше...до сега два пати имав слушнето се чудев зошто така прави,и двајца комши умреја...
Да знам и за тоа ! Растеле и од зеље, смоки,пиво да се мачкаш со крстена вода и да се молиш 3 пати на ден да ти пораснат,пиво и за на крај пилешки прсти
Не бре, ако го пиеш жешко ке се плашиш од него. Демек го пиеш набрзинка да не виде шефот дека “денгубиш“
Јас знам од Стоби Флипс и јогурт заедно или од многу Фанта. Баба ми кога се роди братучед еден ми рече ако имам мнструација или ако сум имала секс во скоро време да не одам кај бебето оти акни ке му излезеле на лицето. Во основно мислвме дека тие што имаат дупчиња на половината позади не се невини. Леле каква галама се крена тогаш, плачат девојчиња не знаат како да докажат дека се невини. Е после на лето дознавме оти тоа нема врска кога видовме на плажа дека такви дупчиња има и кај мали девојчиња, генетски е тоа. Koга ќе видиш циганка не се смеј да не ти ги изброи забите. Колку заби ќе ти изброи за толку години ке умреш. Не си играј со оган вечер ќе се помочаш. Не го пречекорувај брат ти нема да порасне. Глупаци
Дека ако ги јадиш семките од љубеницата децата ќе ти бидат ниски :смајлишосекрсти: Шо нема да измислат лугево
Во темава прочитав некои работи што НЕ се глупости. Фанта шоката е правена од бозел, а бозелот предизвикува стерилност. Сојата е штетна за женските (ова ми го кажа доктор). И да постои операција за издолжување на нозете и притоа ги кршат коските.
Во темава прочитав некои работи што НЕ се глупости. Фанта шоката е правена од бозел, а бозелот предизвикува стерилност. Сојата е штетна за женските (ова ми го кажа доктор). И да постои операција за издолжување на нозете и притоа ги кршат коските.
Да не фрлаш трошки од јадење навечер,оти така си ја фрлаш среќата. Да не одиш во тоалет во точно 12 часот на полноќ.(Незнам точно зашо беше ова,ама нешто страшно е сепак ) Ако те удрат со метла нема да се омажиш
Додека во позадина свири Дино Мерлин ,мајката на еден другар гласно извикува -Дајте ,бре ,нешто српско ,овие странциве ништо не ги разбирам ! Ние сите ,другаров од срам ,а таа јадната ,не се сети
Точно е ,ако растот на коската е завршен . Во спротивно се прави екстензија со помош на тегови и шипки . Шипките се провираат низ епикондилите (таму не се чувствува болка или истата е минимална ) - исто како кај мултипна фрактура , се става тег ,ногата стои елевирана и тегот ја тегне коската . Додавањето на кожата најчесто е непотребно (освен кај некои аномалии со пократки долни екстремитети или еден нормален еден пократок ) ,бидејќи прво се рабпти за неколу сантиметри ,друго - таа има еластично својство и по извесен период ја достигнува саканата големина . Многу логично за да биде сметано за глупост .
Демек ,на Салма Хајек така и пораснале ,со крстење и крстена вода . Во едно интервју така имаше изјавено - отишла в црква со мали гради ,се молела од срце да и пораснат и другиот ден кога се разбудила - оп ,никнале лубениците !
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHA HUAHUAHAUHAUAA NEMOZAM DA SE IZNASMEAF HELOO U IZLEA LUGEVO SE NEPISMENI ILI NEOBRAZOVANI
Најголемата глопст ја слушнав сега на телевизија: Македонија направи толку многу реформи што ни една држава во Европа ги нема направено, ни Грција, ни Шпанија, ни Италија, а да не ни зборуваме за другите држави на Балканот.
Другарката: Со душата сум тука, а со телото таму Ние: Мислиш обратно Другарката: Не, добро мислам И на крај мислам дека не се убидивме дека лошо мисли