Ова го слушнав пред сендвичара. Девојчето од сендвичарата прашува човек: Сакате помфрит? Човекот: Не, само компирчиња може.
Не ја слушнав ама ја прочитав сега во темата интимни прашања и проблеми демек машко можело да сврши а сперма да не излезе. тоа е некој вундеркинд
Најголемата глупост што ја имам слушнато беше во 3 одд кога наставничката ја праша мојата соученичка кои се птици преселници и она почна:кокошката,мисирката,врапчето,козата,гугутката,шатката,патката хахаха никогаш нема да заборавам на ова и уште една глупост:имам соученичка многу е луда и има 13г а се има мувано со 30 +сите постари од 20г и со другаркиве нешто зазборевме за дечковци во школо и другарка ми завикала:оваа може да затрудне бе со уште кој се нема мувано.И јас коа фатив да се смејам ден денес кога ќе се сетам се смеам
^Тоа второто не и е за смеење, за жалење и е.. Инаку јас глупости се имам изнаслушано во животот, ама дефинитивно најглупаво: Вторник се пишувал со Ф и тоа ова од професорка по Македонски во средно, да не ти се верува Исто така глупаво ми беше во средно на час по географија Македонија на карта на светот не знаеја да ја најдат, ама тоа изгледа не е најголема глупост што сум ја слушнала, туку најголема глупост што сум ја видела.. Не е важно, важно и тие си се запишаа на факултети и не се далеку од дипломирање - и ова е глупост само по себе, но сепак реалност
Абе стварно црнците имаат бели заби? Што сакаш праи,не ми е гајле али ако праиш нешто прво мене кажи ми
Град во Италија со 3 букви е САД. Оваа глупост е кажана од едно глупо девојче кое беше оставено на полагање по географија во 2 година. Не знам јас како помина.
дека само очајни седат на фемина кога поминуваш покрај циган да се "заклучиш" со прстите да не фрлел некоја клетва или да не те урочел
е ај сеа Момче се претвора во компир Три ученици од евангелистичкото основно училиште во севернонигерискиот град Маидугури се стрчале во канцеларијата на директорката во март 2000 година и кажале дека нивно другарче се претворило во јам (сладок тропски компир) откако зело слатки од некој странец. Директорката го зела коренот и го однела во полиција. Откако случајот бил објавен на локалното радио, стотици луѓе се собрале да го видат компирот, а полицијата се пуштила во потрага по странецот. Што се случило подоцна, не допрело до медиумите.
Во прва година средно имав другар кој вршеше пропаганди од типот Секоја жена посакува пен*с еднаков на големината на чизмите што ги носат и јас искачам надвор и гледам све мали чизмички (зима беше ...) и си викам супер , No problem for me ... кога подоцна гледам HOLY GOD GIVEN EARTH SH9T после демек се правев дека не верував во тоа , али после 2-3 месеца дознав дека тоа не е така али тие 2-3 месеца беа пеколни за мене и другите делови .....
Ако ја чуваш ташната од школо, на земја, слаби оцени ќе си редел/а. (Еми до тоа ќе да е..) Не се сечеле нокти навечер. Пајак да носи кола? Кај се чуло това нешто?
Ако јадеш во кревет ќе умреш. -кратко и јасно. Затоа жени,не кукајте за брекфаст ин бед,ако ви е мил животот!