Има некои луѓе само трескаат зелени На пример: - Темата *Тест за невиност* - Темата *Да заминам или не* - Кога видиш црна мачка да одиш три чекори назад и да плукнеш.ФФфф каква глупост
повеќе е смешно отколку глупаво еден на школо вели: „вчера мене ми го украдоја наливот пред некој ден“
ова ми го кажуваше цел клас кога беа на ескурзија (за жал јас од одредени причини не можев да заминам) другарка моја влага во Mc и вели: имате бурек со месо
Во бакноматот има вработен човек кој дава пари. А што ке биде ако е во веце а ти сакаш да извадиш пари? Зини земјо голтни ја
Една вечер да одам јас да се бањам или туширам не знам беше накај 00:00 и на една другарка и викам ќе одам јас нема да ти пишувам и ми рече немој да одиш сега да се бањаш на полноќ не било убаво ќе сум се бањала со ѓаволи , духови .. е ај сега
Сум пишувала на ова тема, ама морам да пишам уште една глупост што ја слушнав Две бебиња кои немаат сеуште наполнето по една година никако несмеат да се допрат едно со друго бидејќи тешко ќе прооделе и прозбореле. Свашта...
Нешто како демек виц или фора,најверојатно измислена од некој ограничен ум,кутар шегобиец,ама најголемата глупост што ја слушнав во последниве неколку дена е ова: Зошто провинцијалците одат во Грција?-За да им викаат СКОПЈАНИ.
Дека ако те удри циганка по газот ќе ти донесе среќа!! А што ако ме удри циган по газот, ќе ми донесе нервоза? Па уште и ќе го тужам за сексуално напаѓање.. хахаха
Се срамела оти се запишала у школово. Било повеќе за машки и срам и било да кажела каде учи. Епа оди паси овци чим така. ццЦ..
Основно кога бев наставничката праша едно девојче од мојот клас со кого граничиме на запад и таа рече со терористите