Најголемата глупост што ја имам слушнато во моиве 22 години е дека кога те боли грло-крајници треба да заколеш петел и да ги голтнеш неговите јајца (ма.иња) и никогаш повеќе немало да те болат крајници...... уште не можам да си поверувам на сопствениве уши
И некои "прости маси" поверувале и тоа го направиле! Замисли А јас имам слушнато дека леб несмееш да го вртиш од едната страна наопаку да го ставиш нечинело колку сум се изнервирала од тој простотилок леле што има врска лебот и неговата положба дали е наопаку или не Се породила 50 години по зачнувањето?!? м ? Како е можно ?
Јас пак знам дека жаба не треба да тепаш зошто мајка ти ќе ти умрела И пајаците не треба да ги тепаш туку да ги фрлаш низ прозор, така ќе си станал богат
Не фарбај се дур ти трае циклусот, нема да фати бојата. ( На форумов прочитав ова) Па јас завчера втор ден ми беше се фарбав и преубава ми е бојата со сјај со се..
Дека сме настанати од мајмуни... И дека додека спиеш.. одиш во небо т.е. умираш и потоа пак се враќаш на спиење ...алооо со кој памет од овие глупости.. :
Kога те чеша носот ќе се караш со некого Кога ќе видиш пајак не го убивај зашо носел пари... Кога ќе се удриш со некого у глава удри се по втор пат зашо ќе сте се скарале. Ако скршиш огледало седум години бел ден нема да видиш.. БОГ ДА ТЕ САЧУВА!!.