, баш напротив. Кога имам добиено се бањам со поладна вода и помалку ми тече после. Од искуство кажувам. Еднаш зборевме за интимна депилација во школо и им кажувам дека со ленти многу боле, другите немале пробано со ленти и не знаат. И се свртува сокласникот кон мене и вели: Јас не верувам старбакс да се депилира доле, она е многу конзервативна. Не знам дали е за плачење или смеење работава, ама ми дојде да му мавнам една та името да не знае да си го каже. Глупчо.
Не зборувај додека јадеш, оти циган ќе земеш за маж Ако седиш на ќош од маса, или на праг од врата, нема да се омажиш
Да не прскам на ринглата од шпорет со вода зошто ќе ме болеле ноктите. Ако се протегнам после јадење сето јадење ќе го дадам на ѓаволот. Да не пијам кафе зошто ќе ми порасне опаш на задникот. Има многууу ама сега не ми текнуваат.
Мојата другарка многу си го одржува телото мегутоа некогаш претерува со нејзините "факти" "Ако оваа вечер јадам тост, утре имам веднаш целолит, затоа сега ќе јадам па утре ќе го истрчам на баирот и нема да имам повеќе"
Aко го јадеш крајчето од лебот,ќе те сака свекрвати глупости живи.... многу поздрави и бакнежи до вас
* Во кафето имало кокаин - од една колешка на работа. * Цигарите не се штетни за бременоста бидејќи бебето преку папочната врвца си го земало само она што му се допаѓа... од една пријателка, како оправдување затоа што пуши, а е бремена.
Само што го прочитав насловот на темава, одма ми текна со што најчесто ме лажеа кога бев мала. Ако ги сечеш ноктите навечер, го викаш ѓаволот на гости. Ако пиеш кафе, ќе ти порасне опашка.
Дали лавовите јаделе луѓе или дали се хранеле со нив?-една моја соученичка Не смееш да гледаш во огледало навечер.
јас пак имам слушнато дека ќе земеш циган демек ако го јадеш крашникот,идната свекрва ќе те сака :смајлиштосекрсти:
Ако ти е прав патецот на косата, тогаш ке имаш добра свекрва а што поише ти е крив толку полоша Ако зеваш на јадење, јадењето му го даваш на ѓаволот Ако плачеш навечер дека нешто лошо ке и се случи на мајка ти Не.
Бевме на плажа со братучетка ми Емилија,која е луда по момци.За еден свртен со грбот викаше дека е сладок,но кога се сврте....... беше гаден.И Емилија тогаш рече „Ми се згрози животот за цел живот„