Има вакви слу4ки ама наместо во када се породила во wc шоља има видео на youtube кога го гледав си мислев не е можно..каде го носела 9 месеци слаба беше послаба од мене кожа и коска
Дека кога имаш не треба да дозволиш чавка да ти прелета над глава. Дека ако кога одиш со другарка се разделите заради предмет (бандера, кола итн), требало да чукниш 3 пати на него за да не сте се скарале.
Овој Субрата Рој кој ќе инвестира во Македонија. Пред некој ден на тв изјави дека во Македонија за разлика од Хрватска не бил доволно развиен туризмот бидејќи немало доволно капацитет за сместување. Ама типот заборави на еден ситен но битен детаљ, Хрватска излегува на море, затоа е развиен туризмот, и еден куп холивудски ѕвезди и богаташи одат таму, и можат да си дозволат да престојуваат во луксузните хотели на Субрата Рој. А во Македонија кој би престојувал таму? Оу гад, вај?!
Кога после свадбата на сестрами една другарка ме прашува,,а каков сок имавте т.е пиевте на свадбата,,?? ццц неможам да се изна4удам на нејзината глупост!!!
Додека јадеш ако се тегнеш му го даваш јадењето на ѓаволот-вака ме мамеа кога бев мала ама јас некако си го врзав в крпче и не се тегнам хххх
Доказ дека човечката глупост нема граници е тоа што сонував дека после партија шах треба да ги прошеташ надвор фигурите за да не се здебелат
Ако имаш акна на сред чело (џоа бандини), љубовта ти била возвратена. 2 недели се чудам како може некој да каже нешто вакво...