Дека настваничката по биологија може да предава и географија само ако и давале поголема плата. хахаха стварно човечката глупост е бесконечна. Има уште многу но сега таа ми текна.
Oд јадење благо се добива дијабетес Спојлер се добива кога панкреасот ќе престане да лачи инсулин заради дисфункција, грубо кажано. благото нема никаква врска со тоа. шеќерот е последица, не е причина
1.Било лошо навечер да се тресат трошки... никад не ми кажале зошто 2.Ако си била деверуша 3 пати требало да бидеш уште 9 пати инаку немало да се мажиш.
^Јас имам слушнато дека ако навечер тресеш тресеш трошки,немало да се омажиш. После,лошо било под олук да седиш,навечер да гледаш во месечината.....
Ако седиш на крајот од масата како што велиме на ќоше нема да се омажиш. Ако го јадеш крајчето на лебот свекрвата ќе те сака. Ако збориш додека јадеш ќе се омажиш за Ром. Ако врне дожд и грее сонце се мажи некоја циганка.
Кај нас се вели дека ако кога шетаат две другари/ки, едната помине од едната страна на бандерата, а другата од другата страна, ќе се скараат