Да де, само што на некоја будала и текнало да си измисли глупост за црните мачки. Да даде Господ да ги заколе црна мачка на тие што го измислиле ова.
Кога на една моја другарка и кажав дека чувам дома црно маче, таа веднаш изреагира, несреќна ќе сум била. Јас ја прашувам за доказ, таа ми вели дека нејзината братучедка кога видела црна мачка, се сопнала, извини, ти знаеш што е несреќа воопшто?!?!
Првиот пат кога ќе ги избричиш пазувите истиот ден ќе ти дојде и првата менструација! Шоооо? Која глупост.
еее најголема глупост слушнав од 23 годишно магаре дека храната особено пилешките прсти му давале спокој и му ги решавале проблемите кои ги имал
ќе ми извините на офтопик,али да на мој најдобар другар му имам дадено упаљач и повеќе со него немам контакт..ама баш онака ни здраво обично неаме
Годишните времиња по ред се вака: Зима, пролет, есен, зима. Спојлер Едно пола саат се каравме со женската, и на крај, таа остана на својата теорија.
ПА на работа....од мојата шефица и од шефицата на мојата шефица...и неможам да ја споделам со вас, зошто секогаш кога ќе слушнам некоја голема глупост од нив и ќе речам го достигнаа врвот, тие ме изненадуваат со нова глупост......многу се иновативни во тој поглед, ќе треба да запишам па да споделам со вас
најголема глупост е тоа што имам слушнато е то адека ако некој те погледне во градите тие ти растат за 1цм во обем ОМФГ
Моето е хит денес го слушнав од свекрва ми, кога се садат тикви требало Спојлер во текот на садењето повремно да се допираш како да го кажам за задниот дел од телото хаха демек толку големи да пораснат хаха е уште каква глупост не сум слушнала ама не ми текнуваат