Ако пиеш врело штотуку сварено кафе, нема да се плашиш од мажотти и ќе го командуваш Дека кока колата содржела срж од коските или мртви фетуси
ај уште една глупост пак од свекрвата ако првото дете позади на вратот односно на тилчето косичката му завршува во вид на опавче второто дете ке ти биде женско ако не е во вид на опавче ке биде машко, по таа логика ако ја има второ дете пак ке имам женско
Леле,па затоа на баба и се огромни Ииии Ако показалецот на ногата ти е поголем од палецот ќе го командуваш маж ти! Значи тешко на тој што ќе ме земе за жена
Е, за тоа, мали се шансите да е можно, но штетна е кока колата. Имаат направено екперимент со кока кола и млеко. По 6 саати ќе се појави талог од песок на дното, а најгоре кока колата со млекото помешана. Извинете за оф топиков, ама сакам да останат сите известени за ова.
На празник не требало да се убиваат инсекти (комарци, муви, пајаци) цццц Е ај во лето ќе ги оставам комарците нека ми ја цицаат крвта па што бе празник е
Aко некому од јадењето што го јадеш(смоки,чипс ова она) му дадеш пред да земеш ти,ќе ти го украде дечкото. значи,јас на мајка ми најпрво ако и дадам,таа дечко ми ќе ми го украде
^ Сигурно било случајност. Нема шанси за она со црната мачка. Ако ти го пресече патот срната мачка значи дека таа се упатила некаде.
Јас ја прашав матичната шо ми е и рече дека имало во пастите и неморало да се користи.Иначе баба ми користеше редово и умре на 70 години без вилица,со нејзини здрави и прави заби
Најголемата глупост која сум ја слушнала е дека жената нели кога се мажи и има дете, детето имало црти од сите со кои таа претходно имала односи, имено останувале гени во организмот на жената. Најтрагично е што "девојчето" кое имаше тогаш 25 години беше цврсто убедено во својата приказна, дека ја кажувал некој познат турски доктор.
Мене мачката ми го пресече патот, ама за жал неа колата и го скрати патот кон целта што го водеше... Е ај сега....