1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најголема глупост што сте ја направиле!!

Дискусија во 'Насмевка' започната од Sunshine88, 29 март 2010.

1. Katufka18

Katufka18 Активен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Бев околу 3-4 одд и отидов кај другарка ми игравме цртавме и др. Мене ми се јадеше ама другарка ми ме заклучи и не ме пуштеше да си одам и зеде манџата и ми носи. Ко се засопна и манџата на земја, потоа чистевме со вениш. :D :D :D

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Кога бевме во Грција,тетка ми носеше тањири и јас како што ги носев шпагетите во тенџерето,гледав во нив и се судривме,ама толку силно,што една шпагета и влезе во деколтето,жешка :$

На Lella, CIA, sweet-star и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. anste

anste Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    127
    Заради мојот „точен“ часовник :@
    Часовите ми почнуваат во 8 , а јас незнам како ама сум го поместила еден саат наназад и место да станам во 6 ја станав во 5. И уште таква цела лута на другарка ми зошто не ме чека пред зграда на време трчам накај автобусот :clap:
    среќа не го фатив и другарка ми ми се јавува вика што ме будиш xD
    Сеа ќе си седам ко ненормална ке чекам |(

На booble.girl и sweet-star им се допаѓа ова.
  4. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Одам денес со 23ка накај центар и трча една теткица по автобусот и доаѓа до задна и ме прашува:
    -Извини девојче што автобус е ова?
    И јас и викам : - Санос.

На Amona, COollLady, Skyfall и 6 други им се допаѓа ова.
  5. malechkooo

malechkooo Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    9
    ехе.. секој има направено по многу глупусти:DD мојата најголема глупост бепше кога избегав со поголемата сестра за да ја гледаме најголемата сестра како игра кошарка.. игралиштето ни е веднаш спроти куќата..и родителите со роднините беа во дворот.. а јас и сестрата бевме казнети зошто се скаравме.. но потоа скришум отидовме на игралиштето и ја гледавме сестра ми..и се вративме скришум и не не приметија за среќа..:D но ние после тоа и рековме на мајка ни..и таа ни се изнасмеа:D

6. jagotka.99

jagotka.99 Активен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    24
    Глеавме со татко ми филм а филмот се работеше за едно дете што многу прави глупости,и ја зборам леле како може да праи толку глупости детево,и дека јадевме и ајде да го истресам чаршафот коа ми тресна доле.И тато ми вика и после збориш дека детево правело глупости. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

7. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    3.708
    Требаше се едни колешки да одиме на едно место, а ни една од нас не знаеше каде се наоѓа.
    И ајде, да не акаме со автобуси, па кај да се симнеме, шо како... Викаме со такси.
    Ја слепа, гледам кола се приближува, сум се распафтала таква цела за да застане...
    Овие ме гледаат со :^) израз и едната ми вика ИНГИ, ШО ПРАВИШ ?! АВТО ШКОЛА Е...
    И ја :$ :tmi: па уште паметна се праам АКО Е АВТО ШКОЛА ТРЕБА БЕЛО ДА БИДЕ ТОА ЗНАКОТ ГОРЕ, НЕ ЖОЛТ... ЖОЛТ Е ЗА ТАКСИ ! :lol:

И така.
    :clap: за мене !

Чао, до наредна глупост.

На Lella, odbojkarka, viktorija.manevaa и 2 други им се допаѓа ова.
  8. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Долг е списокот на глупости што ги имам направено но еве ќе издвојам Топ 3.
    1.Кај тетка ми на гости во Тетово имаше огромен аквариум со риби.Јас облечена во сукњичка ламбада се вртев баш пред аквариумот и сеуште не ми е јасно со која сила го скршив аквариумот :o
    2.Собирав пари за Наш Свет во основно.Но неприметно секој ден почнав да си ги трошам и тоа не за нешто важно туку за смоки, чоколатца, мастики, палачинки.Проблемот дојде на крај кога ме услови наставничката дека ако не ги вратам парите нема да добијам сведителство. :lol:
    3.Кога се исфарбав плава.Права плава циганка бев :rofl:

9. WeHeartIt

WeHeartIt Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2012
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    130
    Една кола на улица ја ишаркав со каменчиња...да да. После може да замислете каква беше :lol:
    Абе уметник уште од мала бев 8) .
    И најтрагично што колата била на еден роднина.. и другиот ден беа на гости кај нас и кажаа за колата и јас само си седам и сватив што направив. :sweat: Добро е што не дознаа дека бев јас инаку татко ми кола ќе требаше да им купува. Инаку после ја средија колата како нова беше. :angel: да ти е мерак да ја ишараш. ]:)

На CoCoGiiiRL и K.Mari4ka им се допаѓа ова.
  10. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    556
    Ехе, што глупости сум правела!! Морам по листа да тргнам, вака не можам! :!: :D :D :D

11. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    18.507
    ееее само да знаете јас што направив! сама се заклучив со џандарски лисици,и тоа од на таткому на дечкоми, па мораше да одам да ми ги отклучи и ми вика: од сега ќе ме слушаш :x :$ :rofl:

На I.want.to.sleep му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.847
    Допаѓања:
    23.617
    Ги има 859487592837429834773897 глупости од кои се сеќавам на 1-2 :))

Еднаш со другарка ми продававме скршени играчки.Со кој памет бре :fubar: ??

И еднаш со другарка ми стаивме корпа во кабинетот горе,и влегува професорот и корпата врз негоо :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

На MaCa-Swiss му/ѝ се допаѓа ова.
  13. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    Зини земјо, голтни ме !
    И ние еднаш со другарка ми на листови од тетратка цртавме секакви глупости, и на сред улица ги продававме :fubar: Пак одевме по продавниците, на сите што ќе поминеа му викавме КУПИ 1 ЗЕМИ 2 .. Не помислија демек питачки некои :fubar:

14. NewYorker

NewYorker Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    95
    Како мала,ставив рака на жежок шпорет.. :wasntme: :^)

15. Lea.88

Lea.88 Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    6
    Само на оваа се секавам.
    Бевме 5-6 одд.,и со друштвото разговараме за Нова Година,И една од другарките вика:Оваа година Нова Година се паѓа во петок.
    И јас на тоа:Само да не е 13-ти.
    Охх бе,си велам Леааа,со кој памет брее. :fubar:
    И тие кога прснаа да се смејат,па и јас со нив, неможевме да се смириме 10-тина минути.. :P

16. oneday

oneday Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    456
    Алал да ти е бе .... И мене дедо ми ми праеше сок од лимон и наместо шечер ми стаил сол !!! лелел која грозотија :lol: :D :*

17. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    хахахха и јас со другарка така и еден другар на сред улица продаваме грозје и јаболка секој ќе донесеше од дома и ајдее продавај исто еднаш мајка ми купила натурана во тетрапак што е и јас си мислев сок густ купила и си турив во чаша малце леле колкуу беше благоо абе 2 дена во устата мислам дека благо ми беше јако се забеав.. :tmi: .. :D

18. oneday

oneday Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    456

Е навистина си ја налупала , бе ... :lol:

19. vi.ki

vi.ki Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    3
    hahahahah moite gluposti ne se brojat na raka ednas na baba mi vo sporet i stavis petarda :D :D :D

На Amona и K.Mari4ka им се допаѓа ова.
  20. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    5.092
    Си го скрив парфемот за да не го трошам оти нонстоп се шлакав и сега не знам каде е. :tmi:

На Quuen, LittlePinky, Cacy и 7 други им се допаѓа ова.