Најголема глупост што сте ја направиле!!

Дискусија во 'Насмевка' започната од Sunshine88, 29 март 2010.

1. xoxo.Martina

xoxo.Martina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    198
    Ехх ги има многу ама моментално на оваа ми текнува. Беше пред околу 2 години. Бев на една свадба и после некој ден отидов во фото студиото да купам некоја слика. Бев на околу 6 слики и сакав да купам 3. Кога ми рече една е 100 денари слика, коса ми се крена, сенкир злати купвам е*агоо. И и велам а зашто 100 денари, продавајте ги по 50 денари и ќе видите дека овај купов овде од слики ќе е продаден ( имаше премногу слики, не продадени од свадбата а и од други ) и ми вели : ,, еее не ги продаваме сите, неколку ќе купат и така се покриваме ,, јас пак и велам ами да беа поевтини и ќе се покривавте за се и во поголема добивка ќе бевте а не вака со купишта слики околу вас. Па уште и велам не сте вие криви, газдите се криви.... ИИИ испадна таа е газдарицата и се чинеше да ме истепа... :lol: И на крај не купив слики, и си отидов 8)

На viktorija.manevaa и I.want.to.sleep им се допаѓа ова.
  2. untouchableGirl

untouchableGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    158
    Кога бев мала ги земав влошките од мама ги туткав ги пуштав вшоља и пуштав вода 8)
    Со братучедами гаѓавме луѓе со јајца од тараса. :rofl:
    На комшиите им ја изгорев бавчата со солна киселина оти ми ја отруја мачката ]:)
    Има уште мноооооооогу глупости и ѓаволштини што ги имам направено. :devil: :lol:

3. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Во трето оделение,си ги избричив веѓите и ми беа на Ге:$
    Следниот ден беше Велигден,кај сите гости со главата надолу бев :(

На WarriorAngel и Marjan007 им се допаѓа ова.
  4. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Не е баш најголемата ама .. :)
    Седиме другарките, и досадно ни беше. Решивме да се зафркаваме со скриен број, и ајде звониме кај една комшика од соседната зграда маж и е во странство она сама со децата и свекрвата. И она се јавува да молим, и една другарка и вели се јавуваме од ЕВН, имате неплатен долг, и она и шо толку де, и другарката и вели, значи ако не го платете долгот до понеделник, ке дојдаме и ке ви исклучиме и телевизор и кабли, и штекови, и се живо и диво дома. И оваа од таму, нема да сум дома во понеделник, ајде бркај работа, маж ми кога ке си дојде ке платиме не ме замарај. :D

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    Со брат ми на плажа да се пикнеме во една куќичка како за реклама и мајка ми и татко ми вардар во грција пред хотелот го донесоа :D
    демек со снег гаѓавме со камен и одозгора малце снег :lol:
    од тараса истурав вода на тие што проаѓаа
    варев макарони на парно
    со брат ми го сечевме креветот и пикавме не варени шпаѓети
    на наставникот по математика му поставив сопка и сирот се утепа цвеќињата од страна што беа и искрши :D

6. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Како мала сум била љубоморна на тоа кој ќе се вози во на тато Фичото :^)
    и еднаш татко ми еден комшија да го однесе до работа и јас од љубомора :devil: сум тргнала по количето да го следам да му кажам на татко ми дека сум љубоморна арно ама сум одела одела...и сум се загубила и баба ми паники туго моја бара дете дете нема :$ :o оди по комшии секаде ма абер нема се загубила и сега ова не е смешно
    помислила да се отруе женава што ќе каже кога ќе дојдат моите
    арно ама ме сретнале некои циганки и ме однеле до некоја си куќа и жената чекала некој да ги го бара детето низ населба и слушнале се загубило дете и ајде ме нашле :lol: е од тогаш абе никој не му пријде на фиченцето :D
    и сега добра вест не сум циганка не ме поциганиле :D

7. Lily52

Lily52 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2013
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    36
    Хахах.. :rofl: има мноогу.... :rofl: :rofl: :rofl:
    Ама сега ова ами текна....

Кога бев мала на една другарка која беше дебелка.. Ме нервираше ути беше и лигава..
    И ја фрлив апостолката во реката .... Не е мн смешто.. Ама само на тоа се сеќавам :shake:

На Maja.T му/ѝ се допаѓа ова.
  8. izabela63-64

izabela63-64 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2013
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    44
    Се изнасмеав читајки. :D :D
    Па ајде и јас напишам нешто. ;)

Имав 3-4 годинки и седев сама дома со мајка ми.И мајка ми испадна на тарасата,а беше ладно.И ја, ни две,ни три,ја заклучив. :D А таа само на една тенка блуза.После пола саат конечно мајка ми беше во дневната соба гушната за парното.

Еднаш начекав еден кармин на мама и ајде малце да си ставам.И одам во ходникот пред огледалотои си ставив арно ама малце ми се допре до ѕидот.Шо ке правам? И на крај го обоив целиот ѕид,па татко ми кога си дојде од работа се шокираше.

После тоа цели 7 години не допрев кармин. :lol:

9. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    на ливада албанци играа фудбал близу до мојава кујќа и јас од тараса им викав чивча ноне катар брзине (така некако нз точно) пред 3-4 год. и ми се затрчаа накај мене и јас дома се заклучив :lol:
    мн глупости си имам праено ама не ми текина во моментов,не е оваа баш најголема :D

На Lovy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    958
    Допаѓања:
    513
    Ова не е најголема, има многу поголеми ама сега оваа ми текна кога видов дека некој истурил манџа :D
    Дома имавме именден. Мајка ми ја послала масата со убав нов чаршав и на неа слатки, салами секакви јадења, и јас си викам ќе одам да си земам да земам да јадам шпагети. И одам до кујната и на шпагетите им ставам кечап и сирење и одам во дневната кај сите јадења таму да јадам и нешто бев занесена во разговорот со татко ми и само што сакав да го ставам тањирот на масата сите шпагети ми се истурија врз слатките и новивиот чаршав. И со татко ми почнавме да се смееме а кога влезе мама изразот на лицето ваков :o И после тато ја презеде вината и мама на него му се дереше :D

11. Zaljubena11

Zaljubena11 Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2013
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    10
    Јас уште од 6 години знаев некако да пишувам. Тогаш добив прекрасна тетратка за роденден од братучедка ми. И сега кумицата таа е постара 2 год од мене и тогаш јас 6 а таа 8 и како постара знаеше убаво да пишува. Имавме една комшивка којашто често ни ги дупеше топките и не издаваше на родителите и решивме да и напишеме писмо: ( на кочански дијалект )
    Драга моја Мицке,

тука е мажо ти Доне. Ја тебе ногу те сакам. Срце мое си ти и мојта љубов не можам да ти ја опишам. Ти си ми принцеза а ја принц.
    Ногу те сака мажо ти Доне.
    Хахахах кога ке ми текне.... И се сеќавам секој ден истото писмо го пишувавме и и го лепевме на вратата а се сеќавам еднаш и ја обравме дуњата за да си направиме куќичка на барбиките :D :D

На Ketrin.Moon и Sara123 им се допаѓа ова.
  12. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    Имавме еден албанец на гости и зашто мама не беше дома земав јас да ставам нешто мезе на маса и му донесов ЧАЈНА :tmi: и татко ми ме гледа и ми вика чајна? и мене кога ми текна..ми идеше во земја да пропаднам :$

На I.want.to.sleep му/ѝ се допаѓа ова.
  13. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Еееееее имам мн глупости направено, крај им нема! :D :D
    Еве неколку:
    1. Си ја заборавив лозинката на фб. И морав да си правам нов (ова може не е глупост, ама ајде).
    2. На најлошата наставничка во училиштето и ставив лепак на кваката без никој да знае.. И кога ја фана кваката и сакаше да ја отпушти фацата и беше ваква :@ а ние учениците :rofl: :lol: и :D
    3. На истата наставничка и ставив лепак на столчето (знам се направив со овој пуст лепак :rofl: ) и неможеше да стане од него. (Па така и е кога на сред час само станува и седнува).
    И уште мн глупости има, ама ајде...
    :D

14. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Еднаш бев во wc и забележав крв. Си ги изгуглав и заклучив дека ги имам сите симптоми за рак на дебелото црево и со црврсто срце решив да им кажам на моите. Влегов во кујна ја видов мајка ми како јаде и седнав и јас до неа. И почнав да јадам и да си правам филмови во глава дека можеби овој ќе ми е последен ручек и со насолзени очи си почнав: "Мамо знаеш што? Прегеска бев во вц и забележав крв на столицата, си ги видов симптомите на интернет и сакам да ти кажам дека имам рак на дебелото црево". Леле жената не знам како не доби срцев удар! Како што јадеше со подзината уста остана со јадењето во уста. :sweat: "Чекај како рак на дебелото црево? Од каде ти е тоа? Одма брзо спремај се одиме на лекар" и бевме на лекар му кажав се како беше и тој заклучи дека имам запек и ми даде некои апчиња таму.
    А јас кутрата плавуша да ви кажам што всушност ми бил проблемот!? Кога сум се бричела на интимните делови со бричот сум се поткастрила долу и нормално дека кога одиш во вц ќе има крв... :emo:

На Quuen, Chokoholic25, Valerin и 9 други им се допаѓа ова.
  15. I.want.to.sleep

I.want.to.sleep Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    469

Ахахаххахахахахахаххаха немаш поим како ме насмеа :rofl: :rofl: :lol:

16. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    826
    Порано кај баба ми одам, досада жива и ајде мало дете ..
    Си одам во двор кај комшиите, кинам цвеќе и и го давам на комшивката..
    Од нејзин двор кинам неа и давам
    Така на сите по ред куќите :rofl:

Има и многу друугии работи ама не ми текнува во моментов :D

17. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.182
    Сега ми текна на оваа :rofl:

Беше зима и јас со мајка ми бевме кај вујна ми и си седиме така во дневна а братучедка ми на балкон излегла и и се затворила вратата. Ние загледани во еден филм никој не ја гледа дека таа мафта со рацете да и отвориме :D
    Таа зела еден чаршав што се сушел на тераса и се покрила и чукнува на врата и ние се вртиме ииии
    Срцев ударрр ! Кога се свртевме мислевме дух и вијна ми почна да вреска станува од кревет и бега
    Јас сватив и им викам абее братучедка ми ееее
    И одам накај вратава и ја отварам и она вика
    -Абе вие нормални ли сте :@ седам тука мафтам вие никако да се свртите смрзнав :@
    И потоа прснавме од смеа :lol: :rofl: :D

На Glasna, Nati.P и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  18. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Има повеќе,еве неколку.
    *Имав пиштол на вода и кога комшиите ќе се бањаат им беше отворено прозорчето и јас со пиштолот на вода им давав вистинско ладно освежување :D
    *Одејќи накај дома си имав камчиња во рака и видов дека има отворен прозор ама имаше и завеса и си викам да пробам да погодам дали сум прецизна :D и директно камчето во прозор а жената си вареше кафе :D кога викна она па ја коа му ја фатив да му ја бегам ,и прецизна сум била :!:
    *Знаевме да се собереме околу 20 деца и да играме игри ама често се паркираа коли и вклучуваа аларм.И на нас интересно да удриме да свири алармот седоговараме кај да удри :D додека да се договорат ја му отидов по гума ја удрив и шпринт да ме нема :D
    *Зимно време и така малку постемнето земавме оној конец за риболов што го користат што не се гледа и на него вржавме новчаник и на улица го оставивме а ние сокриени :D и таман некој ќе се поднаведне да го земе ние ќе повлечеме :rofl:
    *Популарна ни беше играта Црно ѕвонче :D ќе одиме некаде ќе ѕвониме на ѕвонче и бегаш до кај те држат нозете :D

На Nati.P, Ketrin.Moon и Lovy1 им се допаѓа ова.
  19. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Има повеќе,еве неколку.
    *Имав пиштол на вода и кога комшиите ќе се бањаат им беше отворено прозорчето и јас со пиштолот на вода им давав вистинско ладно освежување :D
    *Одејќи накај дома си имав камчиња во рака и видов дека има отворен прозор ама имаше и завеса и си викам да пробам да погодам дали сум прецизна :D и директно камчето во прозор а жената си вареше кафе :D кога викна она па ја коа му ја фатив да му ја бегам ,и прецизна сум била :!:
    *Знаевме да се собереме околу 20 деца и да играме игри ама често се паркираа коли и вклучуваа аларм.И на нас интересно да удриме да свири алармот седоговараме кај да удри :D додека да се договорат ја му отидов по гума ја удрив и шпринт да ме нема :D
    *Зимно време и така малку постемнето земавме оној конец за риболов што го користат што не се гледа и на него вржавме новчаник и на улица го оставивме а ние сокриени :D и таман некој ќе се поднаведне да го земе ние ќе повлечеме :rofl:
    *Популарна ни беше играта Црно ѕвонче :D ќе одиме некаде ќе ѕвониме на ѕвонче и бегаш до кај те држат нозете :D

На charliee му/ѝ се допаѓа ова.
  20. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    ги имало повеќе:
    -дома најдов маска за коса од лореал и се намачкав на рацеве ама незнаев дека е маска ;)
    -како помали кога на лазаре не ни излегуваа се фрлавме со јајца по прозори и по ѕидови
    -ја имам вртено мачката за опаш :lol:
    -како помали направивме торта од кал онака убава на спратови и на една другарка шо бевме скарани во двор и ја фрливме :D
    -кога сум имала 5 години мајками ми ги оставала близначките јас да ги вардам додека не е дома а они едномесечни бебиња кога плачеле они и јас сум плачела по мајками и тие уште толку сум ги исплашила :)
    -и ги крадев шнолите на комшивката и велев лелее ќе ти падне чекај да ти ја наместам и после сите и ги вратив и и реков ти паѓале кај мене во тревата :D :D

На LittlePinky, Sara123, LudaDevojka и 2 други им се допаѓа ова.