Најголема глупост што сте ја направиле!!

Discussion in 'Насмевка' started by Sunshine88, Mar 29, 2010.

1. Doberman

Doberman Популарен член

Најголема глупост што сум ја направила е кога на гостите што ни дојдоја дома во кафето наместо шеќер по грешка сол сум турила, и кога го пробаа во грло им застана кафето, па после пак варев по втор пат. :lol:

-Незнам дали ви текнува пред 5-6 години се продаваа оние како мастила, беше течност плава како мастило и ќе ја истуриш на облеката и самата испаруваше и не остануваше никаква флека.
    И така еднашка бев надвор излезена на голем одмор на школо и случајно ги здогледав тие мастила во една продавничка и си купив.
    И доаѓам дома се враќам од школо,а бев во бело облечена (а тој ден имав ликовно час на школо) и доаѓам дома пред врата и лом се направив цело мастило го истурив на блузата и панталоните и цела бев поплавена.
    И ѕвонам на врата и мајками ми отвара и кога ме виде :lol: у несвес ќе паднеше а јас пак уште и викам ова не се вади од тушот по ликовно ми се истури на мене :D али после 5 минути се изгубија флеките и на мајками и олесна.

-И ова е најидиотското нешто што сум го направила :lol:
    Летоска многу нешто се изнервитав али цела чадев од што се изнервирав и таква наљутена влагам во ВЦ се заклучувам и клучот го извадив и го џитнав низ прозор, али ич не ми текна дека сум ја заклучила вратата и после таман да искочам не се отвара и кога ми текна што всушност направив ми идеше и јас да се џитнам низ прозорот,па после таткоми ја кршеше вратата од вецето за да искочам :D

2. karina8

karina8 Популарен член

Во последно време само глупости правам :wasntme:

Одамна беше ама ете сега ми текна :lol: Едно девојче од класот што се прави дека се знае, ни го пукна филмот веќе па викаме ај малце да ја симнеме на земја..а простичка си е таа ако глуми фуфица. И бројот на еден школски во нејзиниот именик без да види го потпишуваме како T-mobile . После часови и пишуваме порака од другарот: Добитник сте на припејд пакет Nokia C5 , од наградната игра Награден крстозбор на Твој Клуб магазинот. Наградата можете да ја подигнете во просториите на T-Mobile во рок од 60 дена. Ви честитаме!
    А искрено не ја мислевме до толку да отиде во салоните на Т-мобиле и да се буни за наградата. Оваа ненормалната гледа пораката стига од T-mobile па си помислила озбилно и еве ја оди во T-mobile да си ја бара наградата |( Ние бетер и од неа цел клас помини замини од таму да го видиме расплетот. Отишла во продавницата и им викала дојдов да си земам наградата. Оваа и викала извинете ама моментално немаме таква опција како прво, помина таа наградна игра. Оваа ќе ги истепала абе не ми е гајле, преваранти само лажете. И цело време дека збори некако штипски „од таму е мајка и) им викала абе те те видете и доказ имам.Продавачката културно и објаснувала ама оваа ни да чуе дајте ми го телефонот. Па на крај и пораката и ја покажала и двете се чуделе, после едно време продавачката викала дај да видам пак пораката коа гледа бројот на Т-мобиле 076...... :D
    А сето време другар ми релаксирано си гледал телефони и ја набљудувал ситуацијата за да ни ја презентира нам поубаво.. Абе прост народ силна држава :lol: Ама и ние што бевме лоши, лоши си бевме :wasntme:

Amona, LittlePinky, Cacy and 5 others like this.
  3. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

-Ја бањав куклата во wc-шоља со тоа што и ја пикнав главата и пуштив вода хахахах
    -се качував по регалот и ми паднаа сите чаши на глава, па што друго се очекува...
    -комшиите во дворот имаа голем базен па бидејќи не нервираа со другар ми зедовме една шајка и им го рушивме, па да не нема :D
    -бидејки живеам во зграда а комшиите под нас често ни пуштаа музика зедов еден ден јадев сливи и сите коски им ги фрлив на терасата...па после дојдоја на карање :D
    -еден ден зедов црвен кармин на училиште и сите девојчиња ги ишарав па учителката го викна таткоми бидејќи карминот беше мрсен и тешко се ваѓаше :D

Hiii likes this.
  4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Не си ми нешто многу јасна...
    комшиите во дворот имаа голем базен ----> живеам во зграда

И јадев сливи и сите коски им ги фрлив како тоа сливите имаат коски? :^)

Amona likes this.
  5. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

тоа бесе пред три години знаци невиден срам ,ми бесе скиснато се со бри4от да си ги отстранувам влакната и така изнервирана се испосеков и одам во дневната кај со седесе татко ми и му викам TATO JAS VAKA NEMOZAM VEKE SKISNA MI SEKOJ DEN SE EDNO ISTO SAKAM DA MI DADES PARI DA SI KUPAM VIBRATOR (ДЕПИЛАТОР) :tmi: кога татко ми како со си пиесе од 4асата исплука се на земја а ја не се ни слусам со зборам усте го и убедувам дека сите мои другарки имат леле ке умрев 4овеко срцето ке го фанесе вика си оваа керка ми побркала се :lol:

Amona, AnaKlarc, BurstBerry and 16 others like this.
  6. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

kako pomali so sestra mi koga ke gledavme sliki od svadbata na tetka mi(sestra na tatko mi) koga se zapisuvale nela taa so velot trebalo nekoj da i go pridrzi za da moze ubavo da se potpise tamu.i nie non-stop gi prasuvavme majka mi i tatko mi: zosto teta ja trgaat za toa,nesto luti li i se?
    Au koga ke mi tekne umiram od smea. :fubar:

Annath likes this.
  7. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Бев 7-мо или 8-мо одд.,само што почнавме да излегуваме, тогаш се шеткавме низ маало, до парк, во некое локално кафуле и имав ограничено време, требаше да се вратам дома до 22.30ч. Татко ми е голем љубител на домашно винце и ракија, во двор имаме малечка плантажичка која ја негува веќе 10-на години. Нај смрт ми било кога требаше да се собира грозјето, обично го собиравме во приквечерните часови кога ќе залади, кога ќе поминат горештините и тоа значеше дека тие 2-3 дена нема изглегување...За да се спасам од гроздобер, му ги попарив лозниците со солна киселина (детски памет)..кутрите лозници се исушија, а татко ми се чудеше каква болест ги нападнала :lol: :wasntme: Кога видов колку му е криво ми беше жал за стореното, ама касно беше, нормално не му кажав што сум направила за да не ме казни... :$
    п.с. му кажав пред неколку години (веќе бев мажена) кога правевме муабет за глупостите од детството и од младоста, не ми се налути само се насмевна :)

sadangel likes this.
  8. annii

annii Популарен член

Додека ги читав другите глупости ми текна и на мои глупости.
    Бев мала и се' сакав да фатам. Кога и да влезев во тоалет го здогледував гелот на мајка ми за целулит ( против целулит, како и да е ). Си ги гледав во меѓувреме прстите и ми изгледаа многу дебели и решив дека имаат потреба од гелот, па мислев дека ќе ми бидат послаби. :$

Ја имам скршено вратата од дневната. Малку поопширно: Се каравме со брат ми и не знам дали нешто ми зема, но почнав да го бркам низ станот. Се сеќавам дека седевме во соба на едниот крај од станот, а од другиот крај на станот е дневната. Брат ми да се скрие од мене влезе во дневната и како и секогаш јас си мислам ќе биде позади вратата, демек ќе ја држи да не влезам. Јас улетана дека имаме онака долг ходник и изигравам полицаец ќе отварам врата со рамо, ама онака бев добро улетана. Како што сум си баксуз во животот, се деси и тоа да брат ми не е позади вратата и вратата од кај кваката па до пола пукна и после уште неколку трескања на вратата и дојде крајот.

lolyta777 and Angelche like this.
  9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Со братучедите сме правеле многу глупости сега да ви кажам некои:
    Кога одам кај баба ми и таму живеат во 3 куќи-во едната баба ми и дедо ми, -во другата вујко ми,вујна ми братучед ми (сега 14), и другиот братучед (19),а во третата другите вујко и вујна, братучедка ми (15) и братучед ми (8).
    И еднаш бев во лето кај нив и братучед ми (овој најмалиов) си играше на улица фудбал со другари.И сега си има една нивичка тука до патот и топката им летна во неа ( а лето беше,имаше жито).И јас со братучедка ми паметни ќе ја вадиме,кога земавме на човекот автопат во житото му напраивме и се чудеше човекот од кој е тоа.
    Еднаш пак исто лето се бањаме во базен ( имаат тие голем базен, од тие интекс плавите) со братучед ми (14) и другиот (8) и братучед ми, и сега имаше една куќа до базенот 1-2 метри оддалечена и земавме од базенот вода прскавме,и мислевме внатре штала е, и имаше горе како отвор и сакавме да испрскаме внатре а на ѕидот цела куќа лом беше.
    Еднаш земавме се прскавме со шишиња и не виде вујна ми, и фати да не брка со едни прачки, братучед ми се скри во ВЦ и се заклучи, а јас и братучедка ми си го кркавме.
    За Велиден еднашка се кршевме со јајца што се кршевме , и на тој комшијата од ВЦ прозорчето му беше отворено и се му ги изнафрлавме јајцата во ВЦ :D
    Има уште многу глупости ама овие ми текнаа сега.

10. anima

anima Истакнат член

Многу глупости правам и до денес со моите 27 години.Понекогаш сум толку занесена што знам да направам милион смешни ситуации.Еве нешто од минатата недела.
    Отидов кај дечко ми на гости и сакајќи да звонам на звончето јас цело време стискав кај што се пали светлото.Несвесно го повторив тоа неколку пати без да ми текне дека струјата постојано ми се пали и гаси,па згора на тоа и се нервирав што дечко ми не ми отвара.Тој ми ги скрати маките кога излезе да види што се случува зашто од прозор видел дека светлото се пали и гаси неколку пати. :$ Се изнасмеавме,па дури и на неговите дома кажавме што направив. :wasntme:

Amona, Ane10 and mims-89 like this.
  11. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

ми текна на една глупост што ја имам направено на ескурзија во средно..
    бевме Италија и многу глупости правевме.. на луѓето секакви глупости им кажувавме на македонски јазик :D :D машките особено на убавите италијанки им велее ова да ви направам, вака да те е*бам, онака да ти го тур*ам итд... кога шетавме во еден трговски центар во Рим имаше еден ќелав маж, јас кога го видов одма да прокоментирам "леле каква му е главана ко јајце хаха.". човекот ме погледна некако накриво и јас пак му викам "што ме гледаш бе тиквар еден" .. а тој смеејќи ми вика "а од кај сте бе вие"???
    (човекот македонец а ја мислејќи дека е италијанец си трескав глупости, му се извинав после хаха).. друштвото замале од смеење и ден денес ме зафаркаваат за тоа... :lol: :lol:

Amona, Arthur, AnaKlarc and 16 others like this.
  12. anima

anima Истакнат член

Вчера приквечер дечко ми дојде по мене за да излегуваме.Тргнавме кон колата и јас веднаш се залепив до една кола пробувајќи да ја отворам неколку пати мислејќи дека е неговата.Дечко ми застана малку погоре од мене и ме гледа и ми се смее.Му викам е што е смешно сега ајде отварај и онака се смрзнав.Ми вели,ајде бе, колата ми е малце погоре,оваа не е мојата иако знаев дека ќе се залеташ по оваа :D
    :wasntme:

Arthur likes this.
  13. Hiii

Hiii Популарен член

ха ха интересна тема ќе напишам и јас некоја моја глупост:
    -како мала многу си играв со чипичан :D и еднаш го извалкав и потоа го миев под чешма и бидејки престана да работи се утепав од плачење :D
    -со бабами игравме брканица и ја заклучив надвор и влегов дома да си ја сушам косата со фем и по некое време бабами почна да тропа на прозорецот и јас од возбуда почнав да штракам набрзина по копчињата на фемот за да го исклучам и така прегоре :) инаку друк пат имам малку си ја запалено косата со фем :D
    -другарками имаше пластично бебе и имаше шишенце со кој му даваше да пие вода но одоздоле веднаш му истекуваше ,и моето бебе имаше отворена уста па и јас му давав да пие вода но потоа кога памукот се нацица со вода јас знам како ми беше :D
    ....................и многуууу други глупости :)

14. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Staff Member

нешто ме изнервира мајками и јас пишав порака беше нешто како ај да искочиме вечер не можам да ја слушам старава само нешо ми се дере...арно ама пораката беше наменета за другарка ми и ја и по грешка му ја пратив на типот што моментално се гледав тогаш :rofl: и добивам одговор неможам вечер на работа сум ај утре....и ја се чудам од кај другаркава ваква порака коа не работи...коа загледав поубаво ми идеше да се застрелам :$

15. tralalala

tralalala Истакнат член

Ако почнам да ги пишувам глупостите во животов ми требаат 5 часови затоа ќе издвојам една од средношколските (најубави) денови , тогаш бев 16 години кец ми фалеше уште од хигиеничарките :rofl: , и еден ден дремам на клупа по физичко не вежбав (тоа се подразбираше) и доаѓа проф. да ме праша зашто и у моментот се споив со мојата психопатска фантазија и почнав да трпоам глупости дека имам рак на глава :rofl: и измислив и операција и време на живеење и се , на почеток не ми веруваше ама доста упорна бев дури и откорнав малку коса за лажгата да биде поуспешна за 10 мин кога пребледе професор и врти у дневник да ми поправи оценка т,е, двојка да ми пише :lol: леле со другака ми ни фалеше еден поглед да се смееме еден саат после тоа , а од проф испивме по некоја топка и и кажал после на класната и класната дерење се подразбира и казни што следат ... :lol: :lol: :lol: :lol:

16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Ко помала, трето одд. мислам дека бев. И седевме надвор со една другарка. И сеа ни се примоча. Али не мрзеше да се качуваме горе. И тоа го направивме под една тераса кај комшиите. Арно ама, не открија дека сме ние, и после тоа умревме со другарка ми од срам. ;(

Ова незнам дали е глупост, али само ијам тропнато нешо. Седевме со мајка ми на тераса, и она требеше спанаќ, и ја почнав да го сечам, онака сум се заглеала у него. И мајка ми ме глеа ми вика: Шо праиш? А ја: Мамо, па шо лажат дека у спанаќот има железо, ја нигде не го глеам. :lol:

Еднаш грицкав сончоглед, али на прозор, и таму фрлав. И у тоа време поминала една комшивка, и ја право кај неа у глава сончогледот. :$

И не ми текнува уше некое. Коа ќе ми текне, ако не забораам ќе пишам. :*

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Ендаш чистев со правосмукалка, и као шо чистев, собрав една чорапа. :sweat: Поточно сакаше да отиде и другата, али некако ја извлеков, але сеа као да им кажам на моите.. х) А правосмукалката одкао се нахрани со чорапа, не влече воопшто, лелее. :!: :doh:

18. sadangel

sadangel Популарен член

Од оваа глупост и до ден денес ми е малку срам. Пред 2-3 години бев доста затрескана во едно типче кое покажуваше сигнали дека му се допаѓам а дознав преку негови другари која девојка ја сакал ]:). И кај мене се појави една љубомора (а нз зошто оти немаше баш некоја причина оти немаше сеуште ништо меѓу нас) и си направив лажно мсн и го додадов него и девојката... И така еден ден таман ми тргна муабетот од лажното мсн и со двајцата се уклучив и од моето. И што се случи :lol: го помешав муабетот и убаво се изврзав и двајцата ме открија... :$ Така од срам се оддалечив од детето тоа свати дека го свиѓам и почна да глуми јак фраер па денеска немаме никаков контакт :rofl:

19. Dulce

Dulce Истакнат член

едно девојче и рече на другарка ми јас ти се лутам бидејќи си другарка на братучетката на девојката на мојот бивши :lol: :lol: :lol:

20. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Влегува професорката насмеана на час и вика " АЈДЕ СЕГА ЈАС НА ВАС ЌЕ ВИ ГО ИСПУШАМ НА ТАБЛА " ( ќе ви го испишам на табла примерот ) и тука сите се газат од смеа и нели на табала излегоа машките а професорката умре од срам :rofl:

Инаку лично моја глупост , седиме во соба сите , јас мајка ми татко ми и јас и татко ми гледаме пингвини на телевизија а мајка ми шие . И оддеднаш се врти мајка ми и сеа да се уклопи со нас вика " И зашо пингвините вака одат ? " и јас ни две ни три ..... ПА МАМО ИМААТ ЈАЈЦА МЕЃУ НОЗЕ..... ( мислев на јајцата што ги чуваат за мали пингвинчиња.....

Се депилирав со вет крема и ја оставив на машината за перење . Влегол татко ми и место зиродент розева паста за заби он ветот во рака.... и доаѓа нервозен во соба . АБЕ ЖЕНО ШТО СИ КУПИЛА ВАКВА ПАСТА МИ СЕ СОБРА УСТАВА КАКО ДА НЕМАМ ВИЛИЦА .....
    :rofl: :devil: :devil:

Puffy2019, Annath and sparklie like this.