Синоќа во 4 саат пијана бев да биколам црква чоече. И биколев сама 3 круга, свеќата ми изгасна 1976471 пати и си ја палев со упалјач.
хахахахахахахаха во последно време не баш....ама често знаеме со другаркиве да се зезаме така иии ете ми се испушти
Еднаш бев многу расеана, тажна, збунета, ии другарките разговараа за новата година и јас и викам на другарками еии кој датум е нова година каква брука ми се смееа сите другарки а јас како луда зјапав иии еднаш се туркавме со другарките се лизгавме ии само одеднаш фјууу на мразот и на гз се најдов а зад мене дечкоми сега (бившиот) со кола лоллл колку се усрамив не ми текнуваше да станам неможев во очи да го погледнам
Бев на депилација, и наеднаш ми заѕвони телефонот, и таква цела изнамачкана по нозете со восок си летнав накај дома и кога стигнав дома ми текна дека нозете ми се во восок целите, и земав тетратка лепев тегнев лепев тегнев... Абе ужаси
Хах, ми се случи ова пред 2мин... Седам јас сама дома во детска и некој ѕвони на врата, и така песна пеам на цел глас и со трчање одам до вратата и мислев една другарка е (а оно повозрасна комшивка) и така отварам врата и на цел глас.. Дааа, кој сметаа ?! И жената таква збунена почна да се смее и таа и јас.. потоа муабет си направиме и тк.
Не е баш некоја глупост ама незнаев во која тема да го ставам. Во Петокот пред Велигден со дечкото малку пијани одиме на периферија и шетаме кај езерото и ладно ајде влеговме в кола, лежиме, свршивме работа и сега јас легната на него и се галиме и редиме бош пијани муабети без врска појма немам што зборувавме, а се отепавме муабет правење. И така затоплени сме заспале и сабајле во 06:15 се разбудувам јас и ајде набрзина пали колата си одиме. Влегуваме в град и јас седам блиску до црква и сега пред празнично, религиозно расположени ај да одиме в црква да запалиме свеќи. Влегуваме и таму се баби стари доодени од по 80 години. Одиме да палиме свеќи и две баби портарки застанати и ги слушам коментираат Лелееее, мори види ги децава. Браво алал да му е станале рано да дојдат в црква. Браво, браво. Ги слушам јас и си велам ехх мори стара да знаеш дека дома не сум се прибрала од вечерта 300 клетви ќе ми фрлиш.
сабајле во опшината имав работа и тука на скали пред канцеларијата на градоначалникот ми ѕвони телефон ја се јавувам и викам Да Од таму некој зуе ззззззззз ја изнервирана 100 пати пред тоа ѕвонеа се јавувам и викам уште еднаш ако се јавиш ја е**в мајка ти и спуштив како се вртам за да продолжам по скали зад мене градоначалникот
Јас се извинувам ќе бидам оф топик. Не ми е јасно како си била нели на депилација ок. и ти заѕвонил телефонот и ти си летнала накај дома. Мислам за на депилација кај козметичар мислам дека станува збор или не? Пошто не ми е логично ова, или јас не го разбрав
Ми се испразни батеријата од лаптопот и го ставив на кабел....Арно ама, после десетина минути ми се испразни и батеријата од телефонот...ии сеа најинтересното: го земам полначот за телефонот, и за да го приклучам во штекер гледам нешто друго е приклучено..и онака го тргам тој кабел и го уклучувам полначот....ии оп ми се изгаси лаптопот....
Во 4-то одд кај дворот од другарка ми се качивме на дрво со табла јајца. Се скривме во гранките и кој и да пројдеше со јајце по глава. Луѓево се чудеа што е, а ја и другарка ми пукавме од смеа. И никој не откри што сме направиле. На 4-5 години најдовме пластични чаши од сладолед и ги наполнивме со кал. После си седнавме на една клупа и „продававме“ сладолед. Некои луѓе дури и купија. Можам да фи замислам ракциите! Во 1во одд со неколку деца од класот најдовме клуч од училница и се заклучивме. Потоа искршивме прозор за да излеземе и когај директорката не праша што правиме ирековме дека сме се дереле на цел глас, ама дека никој не не слуша и затоа низ прозор сме излегле
Хахха... ги има многу, ама ај само оваа: Со друштвото се собравме кај некој. И имаше лулашка, се менувавме така, и јас на една другарка и шопкам јас ке се скријам таму некади, и ќе се дерам небаре - зомби... А оваа ОК. И некој се лулаше, а беше мрак темно не се гледаше бела мечка, јас се мушнувам и се кријам. Не забележуваат овие. и после викам онака тивко - ууууууууу.. не слушаат, погласно - ууууууууууу, и другаркава што знаеше вика еј чувте ли? И сите се стишија таму, а јас на цел глас - уууууууууууууууууууууууууууууууу. Овие кога му се разбегаа кој на каде - по врати почнаа да тропаат на куќите за помош. Тие се цедат од страв, јас се цедам од смеа.. Like a boss.!!
Требаше Арон (моето куче мило ми е ) да го бањам.Го ставам во када.Он си се намести а ја занесена во песнана од тејлор свифт сум се раздрала ЈУ БЕЕЕЕЕЛОНГГГГГГГ ВИТ МИИИИИИИИИИИИИИ Пуштам вода ама тоа да ти било наместено кај жешкото и коа списка кучево ја А ШТО?ШТО ТИ Е БЕ ЛЕЛЕЕЕЕЕ Ја викам дада она некако го избања.А дада ми со ваква фаца .И после кучево ко да ми се наљути.Ја го викам тоа кај дада иде.После се смиривме му викам види што имам!Чоколадни бисквитиииииии (пошто многу јаде едвај чека да му купиме )!!!Овој одма трчање и се смиривме Сеа ќе пазам ако ми се случи уште еднаш ни чоколадните бисквити нема да помогнат
Колку глупости имам направено но во моментов само на ова ми текна! Бев мислам 6 одд. и по ликовно требаше цртежот да го правиме со туш,бидејќи не го завршив на школо морав дома.Тоа го правев на малата масичка во дневната и јас на сестра ми вака нака,и се фалам и оп тушот се истури на тепихот!Кога кренав паника,како ќе го исчистам а моите не беа дома излезени беа некаде,со сјај со сапун ама ништо,среќа што беше скоро под троседот и не се познаваше многу!Но за бела неколку дена подоцна мајка ми вика што е тоа на тепихот и јас само здрвена -ами мамо тушот ми се истури!И кога почна да вика но за среќа требеше да одиме некаде и само малку ми се изнавика но и ден денес кога ќе ја видам дамката се смеам и ме нарекуваат уметник
Најголемата глупост ја направив заради бившиот ... се инатевме дали можам да му ја земам капата на полицаецот ... така да јас инат невиден , нема шанси да се предадам ... отидов и му ја зедов капата на полицаецот и на бегање ... али кај нас мало место сите се знаат , ми дојде дома и каранициии со домашните до бескрај ... Интересно ми беше де , тоа е важно
Бев мала и си игравме деца во маало, и се качувавме на балкон во зграда, и од тие играчките пајаци што се ги врзувавме со конец и кој и да помине ги пуштавме и нормално имаше врисоци
Поминувавме покрај црква и му викам на дечко ми вака се крсти, во името на ОЦЕТОТ и сите ми се смееја, а јас се инаетев дека сум рекла ОТЕЦОТ а не ОЦЕТОТ А ова денес ми се случи, братучедка ми ми вика оди отварајми врати јас ќе ги носам алиштава да ги спружиме. И јас залетана се качив на кревет (демек побрзо да стигнам до вратата) и се удрив на лустерот и од ударотлетнав до кај шкафот и плус лустерот беше некој голем, железен. Не беше за смеење
Одам така јас запијанета по скали за да појдам во веце (во кафич) и по скали пеам дали пеам на цел глас и ме слуша брат му на еден што требаше да се муваме и вика мооре глас девојчево и јас му викам ејјј ти поздравиго брат ти -.- и тој ОД кого ? Од Симонаа му викам аее будала
Ова не е најголема глупост, ама денес е Сабајле одам во кујна да се напијам џус и за да не правам чаши, а и така не пие друг се напив дирекно од тетрапакот, аа оти не го потресов претходно некако ми беше водлест и без да го затворам кога почнав да го тресам како ненормална....се живо лом.. Brain WTF?