Најголема глупост што сте ја направиле!!

Дискусија во 'Насмевка' започната од Sunshine88, 29 март 2010.

1. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Синоќа во 4 саат пијана бев да биколам црква чоече. И биколев сама 3 круга, свеќата ми изгасна 1976471 пати и си ја палев со упалјач. :swear: :x :tmi:

На Amona му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    хахахахахахахаха во последно време не баш....ама често знаеме со другаркиве да се зезаме така иии ете ми се испушти :rofl:

На MaCa-J му/ѝ се допаѓа ова.
  3. RIRIFENTY

RIRIFENTY Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    435
    Еднаш бев многу расеана, тажна, збунета, ии другарките разговараа за новата година и јас и викам на другарками еии кој датум е нова година :tmi: каква брука ми се смееа сите другарки а јас како луда зјапав :lol: :lol:
    иии еднаш се туркавме со другарките се лизгавме ии само одеднаш фјууу на мразот и на гз се најдов а зад мене дечкоми сега (бившиот) со кола лоллл колку се усрамив не ми текнуваше да станам неможев во очи да го погледнам :( :rofl: :rofl:

На Aleks96 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Бев на депилација, и наеднаш ми заѕвони телефонот, и таква цела изнамачкана по нозете со восок си летнав накај дома и кога стигнав дома ми текна дека нозете ми се во восок целите, и земав тетратка лепев тегнев лепев тегнев... Абе ужаси :rofl:

5. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Хах, ми се случи ова пред 2мин...

Седам јас сама дома во детска и некој ѕвони на врата, и така песна пеам на цел глас и со трчање одам до вратата и мислев една другарка е (а оно повозрасна комшивка) и така отварам врата и на цел глас..

Дааа, кој сметаа ?! :D
    И жената таква збунена почна да се смее и таа и јас.. потоа муабет си направиме и тк. :lol: :rofl:

На Amona и Aleks96 им се допаѓа ова.
  6. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Не е баш некоја глупост ама незнаев во која тема да го ставам.

Во Петокот пред Велигден со дечкото малку пијани одиме на периферија и шетаме кај езерото и ладно ајде влеговме в кола, лежиме, свршивме работа и сега јас легната на него и се галиме и редиме бош пијани муабети без врска појма немам што зборувавме, а се отепавме муабет правење. И така затоплени сме заспале и сабајле во 06:15 се разбудувам јас и ајде набрзина пали колата си одиме. Влегуваме в град и јас седам блиску до црква и сега пред празнично, религиозно расположени ај да одиме в црква да запалиме свеќи. Влегуваме и таму се баби стари доодени од по 80 години. Одиме да палиме свеќи и две баби портарки застанати и ги слушам коментираат Лелееее, мори види ги децава. Браво алал да му е станале рано да дојдат в црква. Браво, браво.
    Ги слушам јас и си велам ехх мори стара да знаеш дека дома не сум се прибрала од вечерта 300 клетви ќе ми фрлиш. :) :$

На Amona, martine, Stoimenovska и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    :lol: :lol:
    сабајле во опшината имав работа и тука на скали пред канцеларијата на градоначалникот ми ѕвони телефон ја се јавувам и викам Да
    Од таму некој зуе ззззззззз ја изнервирана 100 пати пред тоа ѕвонеа
    се јавувам и викам уште еднаш ако се јавиш ја е**в мајка ти :@ и спуштив
    како се вртам за да продолжам по скали зад мене градоначалникот :tmi: :tmi:

8. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.658
    Допаѓања:
    17.466

Јас се извинувам ќе бидам оф топик. Не ми е јасно како си била нели на депилација ок. и ти заѕвонил телефонот и ти си летнала накај дома. Мислам за на депилација кај козметичар мислам дека станува збор или не? Пошто не ми е логично ова, или јас не го разбрав :tmi:

На LittlePinky, odbojkarka, Cacy и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    Ми се испразни батеријата од лаптопот и го ставив на кабел....Арно ама, после десетина минути ми се испразни и батеријата од телефонот...ии сеа најинтересното: го земам полначот за телефонот, и за да го приклучам во штекер гледам нешто друго е приклучено..и онака го тргам тој кабел и го уклучувам полначот....ии оп ми се изгаси лаптопот.... :rofl: :rofl: :rofl:

На Aleks96 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. s.t.a.r.s.h.i.n.e

s.t.a.r.s.h.i.n.e Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    28
    Во 4-то одд кај дворот од другарка ми се качивме на дрво со табла јајца. Се скривме во гранките и кој и да пројдеше со јајце по глава. Луѓево се чудеа што е, а ја и другарка ми пукавме од смеа. И никој не откри што сме направиле. :D
    На 4-5 години најдовме пластични чаши од сладолед и ги наполнивме со кал. После си седнавме на една клупа и „продававме“ сладолед. Некои луѓе дури и купија. Можам да фи замислам ракциите! :lol:
    Во 1во одд со неколку деца од класот најдовме клуч од училница и се заклучивме. Потоа искршивме прозор за да излеземе и когај директорката не праша што правиме ирековме дека сме се дереле на цел глас, ама дека никој не не слуша и затоа низ прозор сме излегле :D

На Amona и AnaKlarc им се допаѓа ова.
  11. boj4eee

boj4eee Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    9
    Хахха... ги има многу, ама ај само оваа:

Со друштвото се собравме кај некој. И имаше лулашка, се менувавме така, и јас на една другарка и шопкам јас ке се скријам таму некади, и ќе се дерам небаре - зомби... А оваа ОК. И некој се лулаше, а беше мрак темно не се гледаше бела мечка, јас се мушнувам и се кријам. Не забележуваат овие. :) и после викам онака тивко - ууууууууу.. не слушаат, погласно - ууууууууууу, и другаркава што знаеше вика еј чувте ли? И сите се стишија таму, а јас на цел глас - уууууууууууууууууууууууууууууууу. Овие кога му се разбегаа кој на каде - по врати почнаа да тропаат на куќите за помош. Тие се цедат од страв, јас се цедам од смеа..
    Like a boss.!! :rock:

На Amona, charliee и sweet-star им се допаѓа ова.
  12. Caitlin

Caitlin Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    26
    Требаше Арон (моето куче мило ми е :D ) да го бањам.Го ставам во када.Он си се намести а ја занесена во песнана од тејлор свифт сум се раздрала ЈУ БЕЕЕЕЕЛОНГГГГГГГ ВИТ МИИИИИИИИИИИИИИ :rock: Пуштам вода ама тоа да ти било наместено кај жешкото и коа списка кучево ја А ШТО?ШТО ТИ Е БЕ ЛЕЛЕЕЕЕЕ :o Ја викам дада она некако го избања.А дада ми со ваква фаца |( .И после кучево ко да ми се наљути.Ја го викам тоа кај дада иде.После се смиривме му викам види што имам!Чоколадни бисквитиииииии (пошто многу јаде едвај чека да му купиме :D )!!!Овој одма трчање и се смиривме :hug: Сеа ќе пазам ако ми се случи уште еднаш ни чоколадните бисквити нема да помогнат :D

13. JoelleSweet

JoelleSweet Активен член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    4
    Ги гаѓавме луѓето со семки од сливи од тараса и се криевме :rofl:

На charliee му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    Колку глупости имам направено но во моментов само на ова ми текна!

Бев мислам 6 одд. и по ликовно требаше цртежот да го правиме со туш,бидејќи не го завршив на школо морав дома.Тоа го правев на малата масичка во дневната :) и јас на сестра ми вака нака,и се фалам и оп тушот се истури на тепихот!Кога кренав паника,како ќе го исчистам а моите не беа дома излезени беа некаде,со сјај со сапун ама ништо,среќа што беше скоро под троседот и не се познаваше многу!Но за бела неколку дена подоцна мајка ми вика што е тоа на тепихот и јас само здрвена -ами мамо тушот ми се истури!И кога почна да вика но за среќа требеше да одиме некаде и само малку ми се изнавика но и ден денес кога ќе ја видам дамката се смеам и ме нарекуваат уметник :$ :tmi: 8)

15. Dannyella

Dannyella Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2010
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    17
    Најголемата глупост ја направив заради бившиот ... се инатевме дали можам да му ја земам капата на полицаецот ... така да јас инат невиден , нема шанси да се предадам ... отидов и му ја зедов капата на полицаецот и на бегање :rofl: ... али кај нас мало место сите се знаат , ми дојде дома и каранициии со домашните до бескрај ... Интересно ми беше де , тоа е важно :rofl: :rofl:

На sadangel и pamelche им се допаѓа ова.
  16. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.472
    Бев мала и си игравме деца во маало, и се качувавме на балкон во зграда, и од тие играчките пајаци што се ги врзувавме со конец и кој и да помине ги пуштавме и нормално имаше врисоци :lol:

17. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    3.740
    Поминувавме покрај црква и му викам на дечко ми вака се крсти, во името на ОЦЕТОТ и сите ми се смееја, а јас се инаетев дека сум рекла ОТЕЦОТ а не ОЦЕТОТ |(

А ова денес ми се случи, братучедка ми ми вика оди отварајми врати јас ќе ги носам алиштава да ги спружиме. И јас залетана се качив на кревет (демек побрзо да стигнам до вратата) и се удрив на лустерот и од ударотлетнав до кај шкафот :@ и плус лустерот беше некој голем, железен. Не беше за смеење :devil:

На Amona, charliee и Elichka им се допаѓа ова.
  18. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Одам така јас запијанета по скали за да појдам во веце (во кафич)
    и по скали пеам дали пеам на цел глас и ме слуша брат му на еден што требаше да се муваме и вика мооре глас девојчево и јас му викам ејјј ти поздравиго брат ти -.-
    и тој ОД кого ?
    Од Симонаа му викам
    аее будала

19. Tantica

Tantica Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    24
    Ова не е најголема глупост, ама денес е :)
    Сабајле одам во кујна да се напијам џус и за да не правам чаши, а и така не пие друг се напив дирекно од тетрапакот, аа оти не го потресов претходно некако ми беше водлест и без да го затворам кога почнав да го тресам како ненормална....се живо лом.. Brain WTF?
    :( :( :( :(

На Amona и booble.girl им се допаѓа ова.
  20. GazdataodParencoJR

GazdataodParencoJR Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2012
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    40
    Во кафето наместо шеќер му ставив сол. :D