Значи се извинувам кога ја правев темава не нагласив: 1.КОГА ЌЕ ИМА 5 СЛИКИ ПОСТАВЕНИ НЕ ПОСТАВУВАЈТЕ! 2.НЕ МОРА НА СЕКОЕ ДА ПРАШУВАТЕ ПОБЕДНИК,НОВА ТЕМА! е така ајде adio
Па и јас ова хо напишав во ИСКОМБИНИРАЈ оти навистина стануваат досадни Во темите Моден квиз;Најди слика од..;Искомбинирај и Диизајнирајте ги вашите чевли Немојте насекое да пишувате ПОБЕДНИК И НОВА ТЕМА! Ќе се прогласи победник,и ќе има нова тема..кулирајте..немора на секое да пишувате И победникот има рок од 2 дена..додека поминат 2 дена и не даде тема тогаш тој што е 2 или 3 место ќе кажи! Извинете за офф топиков!
Малце ова не ми е јасно дали велиш одкако ќе се постават 5 слики од 5 различни феминки,тука се застанува да не де поставуваат повеќе слики??? Или грешка сум??
^^Се разбира дека И ПОСЛЕ 5-ТЕ СЛИКИ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТАВУВААТ ДРУГИ СЛИКИ! Но,навистина не мора на секое да се прашува за победник! Не ми се прикажува сликата! Да не испадне на крај дека не ги гледам сите слики во изборот па... П.С-подоцна или утре ќе прогласам победник,ако сака некој да постави...