Сакав и ноќна варијанта да ставам али не најдов Го обожавам базенот!И журките.. Сакам слика од пар на глисер...
Морам да бидам малку оф топик ама морам да пишам, летово ви доаѓам у неготино макар на еден ден... Ете ани шанса да се запознаеме... ама значи сериозна сум се заљубив во базенот, кога го видов прво помислив дека е негде на страна
важи бе лижалче те чекам позз види од ноќен живот во на јован јованов спотот од песната Итно ми требаш ти,цел спот е таму сниман!
важи бе лижалче те чекам позз види од ноќен живот во на јован јованов спотот од песната Итно ми требаш ти,цел спот е таму сниман! АУУ базентот во неготино е ставрно топ!! лани бев со друштво на 2 -3 пати и овааа год секако се каниме да доеме посебно топоганчето како мали деца се радувавме
Аууу базентов ви е ТОП! Штета што не сум близу нгеотиноооо Инаку јас мислев дека спотов е снимен на друго место, не мислев дека волку убав базент имате во Неготино.
е имаме стварно е ногу убав....има ногу луѓе што доаѓаат од страна да го видат и да си поминат супер,па ете и Јован Јованов го забележал па си направи супер спот,таму...Ама ај јас доста со фалби дојдете го видете го па вие пофалете се....минатата недела го отворија пак му почна сезоната...
ммм бакнеж под вода многу романтично сум пробала и јас прекрасно е сакам слика од овошна салата ( во моментот си јадам )