ДЕвојко ... Разбери Лајковите не те Праваат Поубава ! Паметна девојка е онаа која сите момци ја посакуваат,а ја има само еден.. Сите бараат карактер,а паѓаат на убавина..
...не го чекајте принцот на бел коњ...кај мене е ...не,не е срамота машко да плаче,срамота е да му се растече маскарата ...некои работи ги правам за последен пат....по којзнае кој пат...
Не ги гледајте туѓите животи... додека вашиот фаќа прашина ! ************************************************ Јас не се согласувам со теоријата на Дарвин, бидејќи не видов ниту една мајмун да стане човек, но човекот стана мајмун. **************************************************** Свадбарско правило: фати се на орото за да стигнаш до ве-це-то. ****************************************************** Злато, фудбал или jас ? (20:45) - Seen - Нормално дека ти бе злато (22:30) ************************************************************** Јавно се откажувам од кратентака LOL, почнвам да ја употребвам кратенката СРОС . (се расцепив од смеење) ***************************************************************** Кинез една година да живејт во Македонија ќе научит македонски. Србин сто години да живејт во Македонија пак МУ ЈЕ ОНО ТЕШКО ДА ПРИЧА, ЗНАШШШ !! ************************************************************** Куќа без жена ти е исто.....како воденица без вода... **************************************************************** Не постои лифт до успехот... Мора да одиш скала по скала. ********************************************************** Bog gi stvoril mazite da bidat ubavi prirodno... A na zenite..niv im izmislil sminka. ***************************************************** Дечкото: драга, ти си мое сонце !!! Девојката: добро, тогаш оддалечи се 100000000000 км. од мене ) ****************************************************** Правило за жени: ЌУТИ СИ, КУПИ СИ. Правило за мажи: ЌУТИ СИ, ДУПИ СИ. ********************************************************** ...поарно пешки да одиш кон саканото срце отколку да одиш со BMW на работа.. ********************************************************** На интервју за работа: „Каде имате завршено?“ „На ФОН дипломирав лани..“ „Ахам, значи со средно си“. **************************************************************** Сите бараат карактер,а паѓаат на убавина.. ***************************************************************** Редбул ти дава крилја.. напиј се на моја сметка - одлетај од мојот живот !! ********************************************************* Ако видиш дека те барат некој што не ти се јавил повеќе од 6 месеци, НЕ КРЕВАЈ !!! - за услуга е 100% ! ********************************************************* Дожд не е дожд, ако не ти се јави мајка ти да ги собереш алиштата ***************************************************** Ептен сум религиозна... Секоја ноќ си правам тајна вечера !!! ******************************************************** Мажот и рекол на жената;Или ослабни или ке си најдам друга; Жената ослабнала и си нашла друг. ************************************************************ Летото партал се правевте по одмори, сега барате со некој да се гушкате... е не можи бе ... ********************************************************* Кога ми е досадно одам на Google Earth и си шетам низ Mилaно. ************************************************ Му пишувам < 3 мисли дека го сакам, всушност сакам да му кажам дека вреди помалку од 3 денари .... ********************************************************** "Едно име имаме..." - Ана Марија dislike this. ****************************************************** Zakonite se kako kolbasi,podobro e da ne znaeas kako se pravat. ********************************************************* Sto kje bese toa "NIKADE" sto site se za tamu...!!
Сите ние сме ангели со едно крило, можеме да летаме само ако прегрнеме некој друг. Morash biti pametna koliko si ljepa. Jer koliko si ljepa toliko chesh i problema da imash. Доживеав неуспех одново, одново, одново... Затоа и успеав.
....девојко со двојка ликовно не се цртаат веѓи и тоа насабајле,дај молим те види во маало кој имал петка нека ти помогне...
....пишала статус-се разладуваме со срцките,а они теписи перат... ...пишала статус-ноќно капење,а она у WC кисне нозе у леген.... ....да дојдат нокаут и да се изјаснат-опни кратко сукњиче згодно девојче-до која килажа важи,зошто не сме се разбрале изгледа....