Струјата толку поскапи што на врата мислам да си напишам: Ѕвони само кога е евтина тарифа, а ако не тропај!
Запамти, додека ја игнорираш ја учиш како да живее без тебе.. Секогаш има поубав од тој што го имаш...Но никогаш нема поубав од тој што го сакаш!
-Ало,дали е тоа парламентот? -Да,повелете... -Сакам да станам пратеник.Кој е условот за тоа? -Ти бе,будала да не си??? -Да.Друго нешто треба?
K'd te devojka blokira na fb...Toj ti se vika elektronsko raskinuvanje!!!!! x) vikav: U svaku lzu ima pola istina. Eve me ss devojku mi na Havai !! kude e tuj pola istina ?!!! вака на дијалекти ми се најјаки
3-то одделение Наставник: ќе ја викнам мајка ти Јас: немој, ќе бидам мирен 8-мо одделение Наставник: ќе ја викнам мајка ти Јас: ако де убаво Средно Наставник: ќе ја викнам мајка ти Јас: и поздрави ја од мене . xD
Колку време сте со дечко ти? -Скоро 1 година... Па како, никогаш ве немам видено заедно ? -ААА .. епа 11 месеци на брод беше...
Добродојдовте во градот каде што сите келнери знаат што пиете, место каде што сите знаат кој со кого, зошто, како... Каде најголемите селанки глумат дека се најголеми риби со стил, место каде што оговарањето и добрите и лошите вести патуваат со светлосна брзина! И каде што сите живеат туѓи животи а никој свој!