Љубовта е за двајца .. само некои не знаат да бројат Задача: Имам 5 чоколади..Брат ми ми зема 3.. Пресметај колку ќотек ќе изедe.. Вистинскиот пријател е како детелина со четири лисја - тешко се наоѓа! Во денешно време не се исплаќа ниту да зборуваш, ниту да молчиш... секако ќе те проценат погрешно ! момчето : Ладно ти е? девојката : Не! момчето : Ладно ти е? девојката : Нееееееее! момчето : Ладно ти е сеа?... девојката : Зашто едно исто прашање ми поставуваш 100 пати ? момчето : Барам причина за да те гушнам Ќе ми ја отвориш вратата на твоето срце или да влезам со се врата?!
Учењето ми е како реклама од топ шоп... Кога мислам дека сум на крај, има едно "НО ТОА НЕ Е СÉ! Постојат 3 врсти на лајкнување статуси: 1. Ти се свиѓа статусот.. 2. Ти се свиѓа личноста што го објавила статусот.. 3. Досадно ти е,па се лајкнуваш.
Денес додека бев на работа во мојот дом влегол крадец... Ништо не зел, но на масата ми оставил 500 денари и белешка- НЕ Е УБАВО ТАКА ДА СЕ ЖИВЕЕ!
Tri vrste ljudi na svijetu koji uvijek govore istinu : - Djeca. - Pijani ljudi. - Osobe kad im pukne film
Од женско се учи како се сака, а од машко колку се сака ------------------------------------------------------------------------------------- Kаде и да одиш секогаш се враќаш на местото каде што си бил среќен.. ------------------------------------------------------------------------------------- Насмевката е најубава шминка која една девојка може да ја стави ! ------------------------------------------------------------------------------------- ЖИВОТОТ НЕМА РЕПРИЗА Затоа уживај и не мисли на криза! ------------------------------------------------------------------------------------- -Дечко знаеш да свириш на пиjано? -Абе ја на трезно не знам ,а не па на пијано..
Sometimes we have to follow our heart, even if it means leaving the people we love and moving to a place we haven't planned on. Some changes can be painful but that is the only way to start a new begining...
Од ЖЕНСКА ЧАНТА и МАШКА ГЛАВА секакви глупости можеш да извлечеш. Жената може нема да го види дрвото коа паркира рикверц , ама целулитот на комшиката ќе го види и од 2 километри На некои луѓе ,ќе им подадеш прст ,цела рака ќе ти ја земат. Наравоучение : Да не ти ја земат раката, подај им го правилниот прст Некогаш јазикот беше побрз од мозокот , сега ЕНТЕР е побрз од јазикот Што е инфаркт? - Покана од Господ за пријател! Сабота без алкохол како македонска свадба без трудна невеста.