И сите тие мангупи пред една девојка биле папучари и сите тие недостижни дами пред некого ја покориле својата љубов. Сите имаат слаба точка на која паѓаат, температура на која се топат и очи на кои не можат да одолеат. Тој што рекол дека неговата чаша не се крши, прв ја испуштил од раце
Како умрел програмер под туш ? Паднал во бесконечен циклус бидеќи на шампонот пишувало Нанеси; Измиј; Повтори; Толку сум баксуз што во порнич ке го глумам мажот што оди на работа.
УНИВЕРЗАЛЕН РОДИТЕЛСКИ МУАБЕТ: - Запиши се на играорна, цел свет да го видиш.... Сите што чекаат во ред знаат дека има 3 вида на редови: - Обичен, - Преку ред и - Јас само да прашам.
Конечно и во Македонија! Чај за лечење на зависност од социјалните мрежи.Начин на подготовка: -се потопува кесичка во зовриена вода -се остава да отстои одредено време -се прелева преку тастатура и мобилен. Ете така
Ко се запишав на Филолошки сите ми се смееа дека немало шанси да си најдам работа. Е сега јас ќе им се смеам кога ќе ми влезат в такси
Кинез една година да живејт во Македонија ќе научит македонски. Србин сто години да живејт во Македонија пак МУ ЈЕ ОНО ТЕШКО ДА ПРИЧА, ЗНАШШШ !! Продава Куќа со поглед кон иднината Локација : Наспроти гробишта