Драг вујч€, ми кажаа моите дека ова година нема да дојдеш за празнициве од Америка, зошто бе вујч€ не идеш, мил вујч€, многу ќе ми недостигаш, те сакам тебе најмногу вујч€€€€€€ !
Пред да понудам од чоколадото, го кршам на коцки за да не ми земаат цели редови. "Najlud provod so srckite mwa **"- at игротека "Снежана"
Еј здраво! -Seen. Убава си. -Seen. Може ли некаде да излеземе? -Seen. Да пројдам со Аудито да те соберам и да одиме некаде? -Секако, секако! Само да се спремам и веднаш излегувам пред зградата.
Ако сте тажни што сте сами на денот на вљубените, сетете се дека никој не ве сакал ни во останатите денови од годината, и немате гајле.
Дечко со добар парфем. .веќе ја средил пола работа Порано во љубовта имаше хемија сега има економија. Кога не можам да си ја гледам собата несредена, гасам светло.
Обично девојчињата сакаат кукли, а момчињата убави коли. Но тоа е само до 15 години. После е обратно ...
Кога девојка ти ќе каже "ти си знаеш!" тој "!" не е извичник туку треба да решиш факториел на "ти си знаеш" и да дознаеш што сѐ сака да каже со тоа.
Небитна си ко комисија у Лото извлекување Оваа година не бев на Хаваите,следната година нема да одам во Шпанија, не за нешто друго туку да да сменам малце.. Оценки-новогодишно намаление
Почна сезоната на "Затвори ја вратата, се лади собата". Доживејте ја најлудата ноќ на 31ви во Рим само за 499 евра. - Јас со тие пари во Македонија, Mарт ќе го доживеам !!!