Секое утро, кога ќе се разбудите имате две опции: да се вратите на спиење и да продолжите да ги сонувате своите соништа или да станете од кревет и да јурите за да ги остварите.
Јас не ги мразам луѓето само се чувствувам подобро кога некои луѓе не се во моја близина. Ќе ми ја отвориш вратата на твоето срце или да влезам со се врата?! Женскиот мозок: - Аууу, пајаак, отепај гооо! - Плаас! - Аууу, душичкаа....Зошто го отепа море
Видов на National Geographic дека Сонцето ќе згасне за 4 - 5 милијарди години и си велам: - Таман ќе влеземе во Европска Унија, ете ти нов проблем. Тој беше математичар, а таа - непресметлива !
Му кажал на дедо му дека колку е погласно пуштен телевизорот повеќе струја троши, и ене ги сега раат по дома..
Снегов мирно и безгрижно си паѓа сред ноќ. Ама утре коа ќе се раздени и види дека паднал у Македонија, ќе се разочара.
Се буди дечко после пијанство: Aааааааааа крокодил!!! Девојката: Kаде, каде?!? Дечкото: Aааааааaaaа, па уште и зборииииииии!
Ми недостига времето во кое луѓето се сликаа за спомени, а не за на фејсбук, кога слушаа песни за себе, а не за лајковите, кога разговараа очи в очи, а не четуваа, кога за роденден си купуваа подароци, а не си пишуваа на ѕид, кога имаа кучиња и мачиња, а не играа пет вајл, кога си садеа бафчи во дворот, а не играа фарма. Ми недостигаат времињата кога постоеше ЧОВЕК, а не ПРОФИЛ !
Пишала: "Си газиме" а уствари она со мајка и ја гмечи јамболијата во када Слободнa си викендов ? - Дааааааааааааааааааааааааааааа! Ако ако , убаво да се одмориш... Јас постојам за тебе... ќе постојам уште малку па ќе си седнам.
Се буди дечко после пијанство: Aааааааааа крокодил!!! Девојката: Kаде, каде?!? Дечкото: Aааааааaaaа, па уште и зборииииииии! Аиии ќе пукнам.
Отсекогаш знаев дека има нешто во твојата насмевка....Само не знаев дали се тоа лушпи од сончоглед или од кикиритки!