"Има луѓе кои бурно се сакаат и брзо се разделуваат, и потоа целиот живот се бараат во сите наредни."
Како барбика си.. Пластична и без мозок. ******************************************************************* Ако познаваш некој добар човек...Отепај го да не се мачи. ******************************************************************* Нозе искршив трчајки по негo, измислував песни, симнував звезди, срцето ми прескокна дури да го бакнам....а тој ми вика судбината не споила... ******************************************************************* Чудно е како жените приметуваат и влакно на машката кошула, но не и бандерата кога паркираат. ******************************************************************* Боди...непријател бр. 1 на мажите... ******************************************************************* Ми стигна покана за свадба од бившата, значит не е нормална !!! Шо све не ќе напрајт само да ме видит. ******************************************************************* Цццц го урочивте снегот со статусиве.. ******************************************************************* Не знам за вас, али ја увек у кафана кога ќе ја чујам песната ''Ко те има тај те нема'', проверувам дали ми е тука капутот. ******************************************************************* Od site sliki najdobra mi e krvnata. *******************************************************************
Келнер, ве молам сменете ми го јадењето! - Зошто, што му фали? - Пред 10 минути го сликав и го ставив на фејсбук и уште немам ниеден лајк.
Што пеат пензионерите во вторник и петок? - Кад се возимо све је тако добро кад се возимо не журимо нигде само кружимо...