На фамилијата од Австралија им фалел ајвар, па и мене ми фалат долари па не ги замарам. Што е побрзо од циган со телевизор ? - Брат му со DVD
Таткото му вели на синот: - Сине, глуп си како ова столче! (и чука во него) - Тато некој чука. - Чекај сине, јас ќе отворам
За убавата жена, најлошо зборуваат мажите што неможеле да ја имаат и жените што неможат да личат на неа...
Кога Американец има проблем што го фрустрира и мачи оди на психијатар. Кога Македонец има ист таков проблем, се јавува во утринска програма...
1.покана за свадба: ве молиме поклонот да биде со фискална. 2.вонка е толко ладно шо и банкомато ми покажуве минус. -.^ 3.и кажах на баба- шо погласно е пуштен телевизоро поише троше струја.... сеа раат сме дома ^.^ 4.Много убаво име имаш... - Фала, од кумот ми е за роденден ..
"Бабо ма не ми се јаде више трева!" - Внукот на баба Рада Требаше статусов во Билките на баба Рада да го пишам.
Имаш дечко? -За тебе имам бивш маж,деца,дечко,алиментација за плаќање,сида,сифилис,готовински кредити
Ден денес не ми е јасно оти ко бев помал ми велеа "безобразен еден" а во образите бев ко бумбар Ајде се молат гостите да застанат во круг, невестата ќе го пали џоинтот Да ja сакаше ќе ja чуваше, а ти со друга се муваше.. Затоа не и требаат такви како тебе што имаат мозок на бебе.....
**Згоден пријател** Денеска ми ставија 100 лајка на профилната. **Пријател со женска** Денеска сфатив дека таа е мојата сродна душа. **Пријател спортист** Денеска ме повикаа да играм за националниот тим! **Популарен пријател** Денес ме викнаа на 10 журки, не знам кај да идам попрво. **ЈАС** Денес мјаунав на мачката и таа ми мјауна.
Отидоа на месечината и направија 2-3 слики,отиде во веце и направи 300 слики Постар е статусов, ама колку е само точен!