Ми раскина дечкото затоа што сум се понашала како дете... Следниот ден отидов ,му заѕвонив на врата и избегав )
Депресија левел: Ти се слекува некоја и ти вели прави ми што сакаш. Седнуваш пред неа и плачиш оти е курва.
Во 3 часот навечер седнуваш позади некој таксист што умира за спиење, и му викаш "еее на оваа раскрcница загинав пред 5 години..."
Ејј зашто?? Не сфаќам... зар сите ја китите само на една страна ?? па мене цела секогаш ми е накитена
Mozebi eden den ke go osetis moeto otsutvo, no znaj mozebi toj den jas ke nemam potreba od tvoeto prisustvo...
Девојки, многу сериозно ги сваќате работите. Нема да ви крени на телефон едно 48 пати, и одма се нервирате.
Две работи во животот секогаш ме оставаат без зборови: -ИНТЕЛИГЕНЦИЈАТА кај животните ..и ГЛУПАВОСТА кај луѓето !!
Понекогаш е полесно да се откажеш отколку да продолжиш Но,ако се откажеш нема да знаеш дали ќе си успеел ако си продолжил
Лесно е да ја префлиш вината на друг, oди да те видам префрли му стан или кола... Седам на час, Го будалам цел клас. Професоророт ме брка , оти правам голема збрка. Неоправдани фрчат, родителите за да бидиш мирен ти брча. слаби оценки еден куп, а кога излегувам да одговарам сум труп. Денови ли се денови училишни маки големи, насабајле радост понеси навечер кецoви донеси. xD
Кога го слушам алармот наутро, како да слушам истрел. -И веднаш скокаш? Не, се преправам дека сум мртов.